Amazon Türkiye Genel Müdürlük nerede?

İçindekiler:

  1. Amazon Türkiye Genel Müdürlük nerede?
  2. Amazon iletişim ücretli mi?
  3. Amazon yeri nerede?
  4. Amazon tr deposu nerede?
  5. Amazon Türkiye Genel müdür?
  6. Amazon adres nasıl yazılır?
  7. Amazon tr hangi kargo?
  8. Amazon pazar yeri nedir?

Amazon Türkiye Genel Müdürlük nerede?

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı olarak Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketi adıyla faaliyetlerine başlayan Amazon'un Türkiye'deki merkezi ise Beşiktaş-İstanbul oldu.

Amazon iletişim ücretli mi?

Bizimle telefon, sohbet veya e-posta üzerinden kolayca iletişime geçin. Not: Amazon Müşteri Hizmetleri sizi uluslararası bir numaradan arayabilir. Bu aramalar sizin için ücretsizdir.

Amazon yeri nerede?

Amazon.com, Inc. Amazon.com, Inc. Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış, ve yapay zekâya odaklanan çok uluslu bir Amerikan teknoloji şirketidir.

Amazon tr deposu nerede?

Geçen yıl kullanıcılara hızlı ve ücretsiz teslimat sağlayan 'Prime'ı Türkiye'ye getiren Amazon, ülkemizde bir depo daha açıyor. Gebze'de yaptıracağı operasyon merkezi için Ceva Lojistik'le anlaşan şirket, merkezin açılmasıyla Türkiye'deki etkinliğini genişletmeyi amaçlıyor.

Amazon Türkiye Genel müdür?

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, Amazon'un 21-22 Haziran tarihlerinde 20 ülkede kutladığı yılın en büyük alışveriş etkinliği Prime Day boyunca Türkiye'deki Prime üyelerine müthiş fırsatlar sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Prime hizmeti ile Türkiye'de müşterilerimize eşsiz bir değer ...

Amazon adres nasıl yazılır?

Adres Ekleme ve Adresleri Yönetme
  1. Adreslerim sayfasına gidin.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın: Yeni bir adres eklemek için Adres ekle'yi seçin. Yeni veya değiştirilmiş adresi kullanarak sipariş verdiğinizde güvenliğiniz için ödeme kartı numaranızı onaylamanız istenir.

Amazon tr hangi kargo?

Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir. Not: Özel bir kampanya kapsamında 25 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde bedava kargodan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo sayfasına bakın. Standart teslimat için kargo ücreti genelde 4.90 TL'dir.

Amazon pazar yeri nedir?

Pazaryeri Amazon satıcıları, çeşitli ürünler ve mallar sunan bağımsız satıcılardır. Üçüncü taraf satıcılardan verilen siparişlerin Amazon.com.tr'den verilen diğer siparişlerden farkı yoktur. Paranızı üçüncü taraf satıcıya göndeririz, ancak ödeme bilgilerini paylaşmayız. ... Müşteri hizmetlerinden de satıcı sorumludur.