Epos iyzico nedir?

İçindekiler:

  1. Epos iyzico nedir?
  2. IZY Co nedir?
  3. iyziPark nedir?
  4. İyzico park nerede?
  5. İyzico firması nedir?

Epos iyzico nedir?

iyzico kimdir? iyzico, bireysel ve kurumsal binlerce müşterisine ödeme altyapısı ve satış sonrası destek hizmeti sunan, BDDK ve PCI-DSS lisanslarına sahip bir finans teknolojileri şirketidir.

IZY Co nedir?

iyzico; hem bireysel hem de kurumsal pek çok müşterisine ödeme altyapısı ve aynı zamanda satış sonrası destek hizmeti sunan bir finans şirketidir. ... Faaliyetlerine 2012 senesinde başlayan iyzico, farklı hizmet alanları bulunan e-ticaret sitelerine, kolay ve güvenli ödeme yönetim platformu sunabilmek amacıyla kurulmuştur.

iyziPark nedir?

iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. iyzico, e-ticaret firmaları, pazaryerleri ve bireysel kullanıcılar için ödeme altyapısı sağlayan girişim şirketi. 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulmuştur. Şirketin iyziPark isimli merkez ofisi Üsküdar, Burhaniye'dedir.

İyzico park nerede?

6.000 metrekare büyüklüğünde bir yaşam alanı içerisindeki dört binadan oluşan, İstanbul Altunizade'de yer alan İyziPark ofis projesi, Ahmet Alataş Workshop (AAW) tarafından tasarlandı.

İyzico firması nedir?

iyzico; 2013'te farklı büyüklüklerdeki şirketlere e-ticaret dünyasında sanal POS hizmeti ve yapay zeka tabanlı ödeme teknolojileri sunmak amacıyla kuruldu.