DenizBank kredi kartı kullanıma nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. DenizBank kredi kartı kullanıma nasıl açılır?
  2. DenizBank adımla kazan nasıl yapılır?
  3. Sanal Kart ile neler yapılabilir?
  4. Yeni gelen kredi kartı nasıl açılır?

DenizBank kredi kartı kullanıma nasıl açılır?

Ek kart ve banka kartlarınız dahil tüm kartlarınızı internet alışverişlerinde kullanmaya devam edebilmek için ACIK yazıp 3280'e SMS gönderebilirsiniz.

DenizBank adımla kazan nasıl yapılır?

Adımla Kazan özelliğini aktif hale getirdikten sonra telefonunuzdaki Apple Sağlık ya da Google Fit uygulamalarına izin verdiğiniz verilere ulaşılır. Buradaki veriler kullanılarak (adım sayısı, boy, kilo) hesaplanan hedeflere ulaştığınızda da Kaptanın Görevi'nden ekstra yıldızlar kazanarak ödüller kazanabilirsiniz.

Sanal Kart ile neler yapılabilir?

Sanal kart sayesinde internet üzerinden kredi veya hesap kart bilgilerinizi vermeden hızlı aynı zamanda güvenli şekilde ödeme yapmasına olanak sağlamaktadır. Kredi kartı veya hesap kartlarınız üzerinden internet sitelerinde yapılan alışverişler sonrasında kart bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.

Yeni gelen kredi kartı nasıl açılır?

Kartın yeniden kullanıma açılması için ise yeniden müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekir. Böylece yeni kart numarasına sahip farklı bir kredi kartı tarafınıza ulaştırılır. Aynı şekilde banka şubesinden de yeni kredi kartı talep etmeniz mümkündür.