Kargoya Teslimat ne demek?

İçindekiler:

  1. Kargoya Teslimat ne demek?
  2. Teslimatta ne demek Aras Kargo?
  3. Aras Kargo anlamı ne?
  4. Kargoda teslim kodu nedir?
  5. Aras Kargo Türk mü?

Kargoya Teslimat ne demek?

Alıcısına gelen kargonun adresinde teslim edilmesi hizmetidir. Müşteri adresinden kargosunun alınması hizmetidir. Alıcının gelen kargo bilgisine sahip olarak kargosunu ilgili Şube' ye gelerek aldığı teslim şeklidir.

Teslimatta ne demek Aras Kargo?

Kargo gönderisi ile ilgili bilgilere kargo firmasının web sitesi üzerindeki sistem üzerinden ya da telefona gelen bildirim mesajları üzerinden öğrenilebilmektedir. ... Teslimatta olduğu gözüken kargo gönderisi, dağıtıma çıkmış olup yolda olduğunu ve kargo ürünlerinin tesliminin yapılacağı manasına gelmektedir.

Aras Kargo anlamı ne?

Aras Kargo, Türkiye'de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketidir. 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama'nın ardından taşımacılıkta da 1989'da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo'nun da temellerini oluşturmuştur.

Kargoda teslim kodu nedir?

Kargo Gönderi kodu : Faturası kesilen kargonun internet kargo takip sisteminde takibi için fatura üzerinde yer alan 12 haneli numaradır.

Aras Kargo Türk mü?

TÜRKİYE'nin dev şirketlerinden Aras Kargo resmen Avusturyalıların oldu. Aras Kargo şirketi iş insanı Baran Aras'a aitti. Şirkette 2013 yılından bu yana yüzde 25 hissesine sahip olan Austrian Post ile hisse payının artırılması yönünde mutabakata varıldı.