Kargo Teslimatta ise ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Kargo Teslimatta ise ne zaman gelir?
  2. Aras kargo teslim alınmazsa ne olur?
  3. Kargo kodu ne demek?
  4. Tek kullanımlık kargo kodu ne demek?
  5. Kargo kodu ne zaman gelir?

Kargo Teslimatta ise ne zaman gelir?

Kargo firmaları merkez ve kargo şubeleri ile bağlantılı olarak çalışmaktadır. Yaklaşık km civarında yer alan alıcının adresine teslimat süreci 1 gün gibi bir süre zarfında gerçekleşmektedir.

Aras kargo teslim alınmazsa ne olur?

Bu kişinin kimlik bilgileri kontrol edildikten sonra imza karşılığında kargo teslim edilir. 3 gün içinde alıcı ya da alıcının teslim edilmesini istediği yetkili kişi tarafından teslim alınmayan kargolar size geri iade edilmektedir.

Kargo kodu ne demek?

Kargo Gönderi kodu : Faturası kesilen kargonun internet kargo takip sisteminde takibi için fatura üzerinde yer alan 12 haneli numaradır.

Tek kullanımlık kargo kodu ne demek?

Gönderileriniz size teslim edilmek üzere dağıtıma çıktığında telefonlarınıza SMS ile 6 haneli bir kod gönderilecek. Kargo görevlimiz adresinize geldiğinde sadece sizde olan SMS kodunu söyleyerek kargonuzu teslim alabileceksiniz.

Kargo kodu ne zaman gelir?

Sipariş oluştuğunda satıcıya, ürünü kargolayabilmesi için Kargo Referans Kodu tanımlanır. Satıcı 3 iş günü içinde ürünü kargoya verir. Ürün kargoya verildiğinde takip numarası ile birlikte e-posta adresine gönderilir.