Kitap yurdunda kazanılan puanlar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kitap yurdunda kazanılan puanlar ne işe yarar?
  2. Kitapyurdu hangi kargo ile gönderiyor?
  3. Kitapyurdu kaç tl üzeri kargo bedava?
  4. Kitapyurdu kime ait?
  5. Fidan kitap puanları nasıl kullanılır?
  6. Kitapyurdu üyelik iptali etme nasıl yapılır?
  7. Kitapyurdunda kargo ücretsiz mi?
  8. Kargo temin edildi ne demek?
  9. Idefix sahibi kim?
  10. Küçük dünya romanı kime aittir?
  11. Kitapyurdu kazanılan puanlar nasıl kullanılır?
  12. Fidan kitap kaç günde gelir?
  13. Kitapyurdu kaça kadar açık?
  14. Temin edilecek ne demek?

Kitap yurdunda kazanılan puanlar ne işe yarar?

Sitedeki; “Puan Kataloğu” kısmında, puanlarınız ile alışveriş yapabileceğiniz kitaplar ve diğer ürünler yer alıyor. Bu şekilde kitap alırsanız 4,60 TL'lik kargo ücreti dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Kitapyurdu hangi kargo ile gönderiyor?

  • Kredi kartı ile vereceğiniz siparişlerinizde banka onayı anında alınabilmekte ve siparişiniz hemen hazırlık aşamasına geçmektedir. ...
  • Firmamızın PTT KARGO firması ile anlaşması bulunmaktadır.
  • Teslimat bölgelerine uygun kargolar 5 iş günü içinde taşra dağıtımları ise 7 günlük süreçte teslimat yapılabilmektedir.
Daha fazla öğe...

Kitapyurdu kaç tl üzeri kargo bedava?

Ayrıca bizzat Kitapyurdu'nun şubesine gidip siparişlerinizi alabiliyorsunuz. Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Kitapyurdu kime ait?

Oluşum fikri Üsküdar'da doğan, internet kitapçılığının bir numarası olan Kitapyurdu sitesinin sahibi Sadi Kizir ile bir röportaj gerçekleştirdik. Doğma ve büyüme Üsküdar'lı olan Sadi Kizir'in kurduğu Kitapyurdu sitesinin merkezi de Üsküdar'da.

Fidan kitap puanları nasıl kullanılır?

KAZANDIĞIM PUANLARI NASIL HARCARIM? Üye girişi yaparak gerçekleştirdiğiniz alışverişlerden, harcadığınız her 1 TL için 1 puan kazanırsınız. Satın aldığınız ürünlere yazdığınız ve onaylanan her yorum için 5 puan kazanırsınız. Puanlarınız, siparişiniz size teslim edildikten sonra hesabınıza yansır.

Kitapyurdu üyelik iptali etme nasıl yapılır?

'Hesabım' kısmına giriş yaptıktan sonra, açılan sayfanın altında bulunan 'Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum' butonuna tıklayın. Ekranın üstünde çıkan ihtar penceresindeki 'Tamam'a tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Kitapyurdunda kargo ücretsiz mi?

Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasına sınırsız erişim sağlanmaktadır. Tüm siparişlerden 2 kat puan kazanılmaktadır. Her gün verilen ilk siparişte kargo ücretsiz olmaktadır.

Kargo temin edildi ne demek?

Temin Edildi. Sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin temin edildiği anlamına gelir.

Idefix sahibi kim?

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Müzik Kitap (D&R), internet üzerinden kitap satışı gerçekleştiren 'idefix' ve 'prefix' markalarını bünyesinden barındıran Elektronik Bilgi İletişim Hizmetleri şirketini 11.5 milyon liraya satın aldı.

Küçük dünya romanı kime aittir?

Emine Işınsu, ilk romanı Küçük Dünya'yla (1966), şaşırtıcı bir başlangıç yapar.

Kitapyurdu kazanılan puanlar nasıl kullanılır?

Puanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız puanlarla; her sayfada sağ üstte bulunan Puan Kataloğu'na tıklayarak açılan sayfada seçtiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek puanlarınızla ücretsiz alışveriş yapabilirsiniz.

Fidan kitap kaç günde gelir?

Siparişin verildiği tarih sistemimizin kredi kartından tahsilatı yaptığı veya banka hesaplarımıza sipariş havalelerinin girdiği tarih olarak alınır. Siparişin teslimat süreci bu tarihe göre yapılır. Siparişlerinizin temin süresi en geç 10 iş gününe kadardır.

Kitapyurdu kaça kadar açık?

Kitapyurdu'nun ilk teslim noktasının Ekim 2017'de açıldığını hatırlatalım. Teslim noktalarının ortalama mesai saatleri ise 9:00 ve 22:00 arası olarak belirlenmiş.

Temin edilecek ne demek?

Temin Edildi. Sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin temin edildiği anlamına gelir.