Hepsiburada Hepsipay cüzdan nedir?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada Hepsipay cüzdan nedir?
  2. Hepsi burada kargo ne zaman gelir?
  3. Hepsipapel nasil kullanılır?
  4. Hepsiexpress kargo ne zaman gelir?

Hepsiburada Hepsipay cüzdan nedir?

Hızlı, güvenli ve kolay ödeme yapmanı sağlayan dijital cüzdanındır. Hepsipay Cüzdanım ile ödemelerini tek tıkla gerçekleştirebilir, Hepsipay dünyasının sunduğu birçok avantajdan faydalanabilirsin. ... İade ya da iptal olan siparişlerde, istersen geri ödeme tutarı anında cüzdanına aktarılır.

Hepsi burada kargo ne zaman gelir?

Evet. Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde 17.00'ye kadar, diğer satıcılarımızdan ise 12.00'ye kadar verilen siparişler 1-2 iş günü içinde teslim edilir.

Hepsipapel nasil kullanılır?

Kampanyaya dahil ürünlerden alışveriş yapıldığında, kampanyaya uygun alışveriş tutarının %20'si Hepsipapel olarak Hepsipay Cüzdanım hesabına aktarılır. Alışveriş tutarının %20'si 200 TL'nin üzerinde olsa dahi Kampanya kapsamında işlem başına en fazla 200 TL Hepsipapel kazanılabilir.

Hepsiexpress kargo ne zaman gelir?

Market servisinin en kritik noktalarından biri teslimat süresi. Getir ve Banabi'yi kullanmamda temel sebeplerden biri, 6-12 dakika civarında bir süre içinde siparişimi teslim edebilmeleri. Hepsiexpress'te ise günün ilerleyen saatleri için 3'er saatlik dilimler konmuş durumda.