Trendyol da kart bilgileri nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Trendyol da kart bilgileri nasıl silinir?
  2. Trendyol dan kart nasıl silinir?
  3. İyzico ne şirketi?
  4. İyzico ne kadar?
  5. Trendyol kart bilgileri güvenilir mi?

Trendyol da kart bilgileri nasıl silinir?

Trendyol.com Hesabınıza Giriş Yapın. "Hesabım" Menüsüne Giriş Yapın. Soldaki Menüden "Kayıtlı Kartlarım" Bölümüne Giriş Yapın. Sağ Bölümde Görünen Kartlarınızdan Silmek İstediğiniz Kartı Silebilirsiniz.

Trendyol dan kart nasıl silinir?

Trendyol kayıtlı kredi kartı silme Sağ üstten HESABIM seçimi yapın. Açılan ekranda sol kısımda KAYITLI KREDİ KARTLARIM seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada daha önce kayıt edilmesine izin verdiğiniz kartları göreceksiniz. Silmek istediğiniz kartları seçin.

İyzico ne şirketi?

iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. iyzico, e-ticaret firmaları, pazaryerleri ve bireysel kullanıcılar için ödeme altyapısı sağlayan girişim şirketi. 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulmuştur.

İyzico ne kadar?

iyzico üye iş yerlerine, her bir başarılı işlem için %2,99'dan başlayan komisyon oranları ve 0,25 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Taksitli olarak yapılan işlemlerde ise her bankanın ayrı vade farkı oranları bulunmaktadır.

Trendyol kart bilgileri güvenilir mi?

Türkiye'nin Trend Yolu trendyol.com, tüm üyelerinin alışveriş deneyimini keyifli olduğu kadar, güvenli bir hale getirmek için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktadır. trendyol.com'da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve kesinlikle veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.