Koton iade çeki internet alışverişinde kullanılır mi?

İçindekiler:

  1. Koton iade çeki internet alışverişinde kullanılır mi?
  2. Koton nasıl iade edilir?
  3. Koton hediye çeki ne zamana kadar geçerli?
  4. LCW internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?
  5. Koton kapıda ödeme iadesi nasıl yapılır?
  6. Internetten sipariş edilen ürünü kargodan almazsam ne olur?

Koton iade çeki internet alışverişinde kullanılır mi?

KOTON Dijital Hediye Çeki Kullanım Koşulları: Dijital Hediye Çekleri, Koton mağazalarında tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Toplam alışveriş bedeli Hediye Çekinin üzerinde olmak zorundadır. Örneğin, 100 TL'lik hediye çeki, 101 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

Koton nasıl iade edilir?

İade işlemleriniz için ürünleri ve sevk irsaliyesini, 30 gün içerisinde, sevk irsaliyesinin arka kısmında bulunan iade formunu doldurarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak iade adresine gönderebilirsiniz. (Para iadesi işlemleri mağazalarımızda yapılmamaktadır).

Koton hediye çeki ne zamana kadar geçerli?

Satın alınan hediye çeki iade edilemez. Bir alışverişte birden fazla çek kullanılabilir. Gönderildiği tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir. Kampanyalı ve indirimli ürünler de dahil tüm ürünlerde geçerlidir.

LCW internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.

Koton kapıda ödeme iadesi nasıl yapılır?

Kapıda Ödeme İade Talep Formu İade etmek istediğiniz ürünü/ürünleri dilediğiniz MNG kargo şubesine ÜCRETSİZ olarak “Koton Firma iadesi” şeklinde teslim etmeniz yeterlidir, ayrıca bir İade adresi belirtmeniz gerekmez.”Lütfen iade edeceğiniz ürünün iade politikamızdaki koşulları sağladığından emin olun.

Internetten sipariş edilen ürünü kargodan almazsam ne olur?

Sipariş Verilen Ürünü Kargodan Almazsam Ne Olur? ... Satıcı satılan ürünü en iyi şekilde alıcıya ulaştırmalı, alıcıda ürünün ücretini ödemesi gerekir. Mesafeli Satış Sözleşmelerinde kişinin sipariş vermiş olduğu ürünü 14 gün içerisinde iade hakkı bulunmaktadır.