Oto yıkama açmak için ne kadar para lazım?

İçindekiler:

  1. Oto yıkama açmak için ne kadar para lazım?
  2. Bakkal dükkanı açmak ne kadara mal olur?
  3. Bakkal kaç metrekare olmalı?
  4. 18 yaşından küçükler esnaf olabilir mi?
  5. 18 yaşından küçükler için vergi mükellefi olabilir mi?
  6. Oto yıkamaya Kosgeb destek veriyor mu?

Oto yıkama açmak için ne kadar para lazım?

Oto yıkamacı açmanın çok yüksek maliyetli bir iş olmadığı söylenebilir. Üstelik karlı bir iş kolu olduğu için 6 ay kadar kısa bir sürede maliyetini karşılayabilir. Kabaca bir hesap yapmak gerekirse oto yıkamacı açmanın maliyetinin 50.000- 150.000 arasında değiştiğini söylemek mümkündür.

Bakkal dükkanı açmak ne kadara mal olur?

Kosgeb her ne kadar iş kuranlara destek verse de, hiç paranız yoksa, ihtiyaç kredilerine yönelebilirsiniz. Çünkü kosgeb, harcamalarınızı faturalandırdıktan sonra para vermektedir.Bakkal dükkanı açmak ne kadara mal olur? Dükkanın açılacağı yere göre ortalama 20.000 TL. ile 100.000 TL. arasında değişmektedir.

Bakkal kaç metrekare olmalı?

BAKKAL İŞLETMECİLİĞİNDE YERİNE GETİRİLMESİ GEREKEN KRİTERLER : Kapalı alanı en az 40 m² olmalıdır.

18 yaşından küçükler esnaf olabilir mi?

Yani 18 yaşından küçüklerin esnaf olmalarında vasi veya temsilcileri olduğu sürece hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır.

18 yaşından küçükler için vergi mükellefi olabilir mi?

Hükmüne yer verilmiştir. Yukarıda yer alan hükme göre 18 yaşından küçük olan çocukların vergi mükellefi veya şirket ortağı olması için yasal bir engel bulunmamakla birlikte, ergin oluncaya kadar mükellefiyetle ilgili ödevlerinin Kanuni temsilcisi olan anne veya babası tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

Oto yıkamaya Kosgeb destek veriyor mu?

Oto yıkamacılık faaliyetleri için KOSGEB'in desteği yeni girişimcilere müjde oldu. Araç içi hijyeninin her zamankinden çok önem kazandığı bu günlerde KOSGEB; genç ve yeni girişimciler için 60.000 TL'ye kadar hibe ve 70.000 TL'ye kadar da bankalar aracılığıyla faizi KOSGEB tarafından karşılanan kredi desteği sundu.