GittiGidiyor kapıda ödeme var mı?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor kapıda ödeme var mı?
  2. GittiGidiyor chip para nasil kullanilir?
  3. Kredi kartı puanları nasıl kullanılır?
  4. N11 de para puan nasıl kullanılır?

GittiGidiyor kapıda ödeme var mı?

GittiGidiyor'da aşağıdaki ödeme seçenekleriyle peşin veya taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Belirtilenlerin dışındaki ödeme yöntemleri (kapıda ödeme, EFT, havale vb) GittiGidiyor'da kullanılmamaktadır.

GittiGidiyor chip para nasil kullanilir?

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Free, Neo ve de Akbank sanal kart sahipleri yararlanabiliyor. Kampanyaya katılmak için harcamadan önce GİTTİGİDİYOR yazıp 4566'ya SMS gönderilmesi veya Axess Mobil üzerinden Hemen katıl butonuna tıklanması gerekiyor.

Kredi kartı puanları nasıl kullanılır?

Kredi Kartı Puanı ile Alışveriş Kredi kartınızda biriken puanları alışverişlerinizde kullanabilmek için, alışveriş yaptığınız iş yerinde kullandığınız bankaya ait pos cihazın bulunması gerekiyor. Yani bankanın anlaşmalı olduğu bir üye işyerinden, biriken puanlarınızı kullanabilirsiniz.

N11 de para puan nasıl kullanılır?

⦁ Satın alacağınız ürünleri sepetinize attıktan sonra, ödeme kısmına geçin. ⦁ Ödeme aşamasına geldiğinizde, kredi kartı puanlarının dahil edilip edilmeyeceğine ilişkin bir kısım gelecektir. Kredi kartı puanlarımı kullan seçeneğine tıkladığınızda, kartınızdaki puanlar da ödemeye dahil edilir.