Alibaba sipariş takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Alibaba sipariş takibi nasıl yapılır?
  2. Alibaba kargo kaç günde gelir?
  3. AliExpress tr Kargom Nerede?
  4. Aliexpress Türkiyede hangi kargoyu kullanıyor?
  5. Aliexpress den kargo nasıl gelir?
  6. Yanwen hangi kargo?

Alibaba sipariş takibi nasıl yapılır?

Sipariş verdikten sonra, web sitesinde Alibaba takip numaranızı girerek Alibaba takip paketi anlaşılabilir. Veya siparişinizi Ship24 üzerinden takip edebilirsiniz. Yalnızca Alibaba takip numaranızı girmeniz ve sonuçları almanız gerekir.

Alibaba kargo kaç günde gelir?

Çinli ticaret devi Alibaba ve Aras Kargo arasında anlaşma imzanladı! Bu anlaşmaya göre artık kargolar sadece 5 iş gününde kapınızda olacak.

AliExpress tr Kargom Nerede?

Hesabımıza giriş yaptık bilgilerimizin bulunduğu panelden “My Orders” siparişlerim kısmına tıklayın. Verdiğiniz siparişlerin listesi gelecektir. Ardından “View Details” kısmını tıklayın. Karşınıza kargo takip sorgulama yapmanız için siparişinizin durumu hakkında detay veren bir sayfa gelecektir.

Aliexpress Türkiyede hangi kargoyu kullanıyor?

Aliexpress Hangi Kargo İle Gelir? Türkiye için Ptt kargo ile çalışıyor. Çalıştığı kargo firmaları ülkeden ülkeye değişmektedir. Türkiye için ePacket, China Post Registered Air Mail (Çin Posta Kargo), Dhl, Ems ile çalışıyor.

Aliexpress den kargo nasıl gelir?

Öncelikle satın aldığınız ürünler satıcı tarafından kargoya teslim edilecektir. Sonrasında kargo Türkiye'ye teslimat yaparak aracı kargo şirketi PTT'ye teslim edilmektedir. Bulunduğunuz şehrin dağıtım merkezine gönderilen ürünleriniz, PTT aracılığıyla evinize kadar getirilmektedir.

Yanwen hangi kargo?

Çin'de alınan ve Kanada'ya gönderilen Yanwen paketleri yaklaşık 14 ila 30 gün sürecek ve Yanwen paketleri Kanada'ya ulaştığında, genellikle son varış yerlerine olan yolculuklarını bitirmek için Canada Post'a teslim ediliyorlar.