Japonca'da SenpAI ne demek?

İçindekiler:

  1. Japonca'da SenpAI ne demek?
  2. Japonlarda Kun ne demek?
  3. SenpAI GG güvenilir mi?
  4. Anime Kun ne demek?
  5. Japonca Sasuke ne demek?
  6. Sub ne demek?
  7. Anime Chan ne demek?
  8. Japonca baka ne demek?
  9. Japonca NEKO ne demek?
  10. Japonca geber ne demek?
  11. Japonca BOKE ne demek?
  12. Japonca ni ne demek?
  13. Japonca ka ne demek?
  14. Japonca Kibikibi ne demek?
  15. Yamete Kudasai ne demek?
  16. Ara ara sayonara ne demek?
  17. Anime baka ne demek?
  18. Korece baka ne demek?
  19. Korece Kicibe ne demek?
  20. Korece Yadom ne demek?

Japonca'da SenpAI ne demek?

Okulda sizden büyük birine ya da iş, çalışma alanlarında sizden rütbece büyük birine denilebilir. Okulda daha çok kullanılır, saygı ifadesidir. ... Senpai okuldaki öğrencilerin kendilerinden büyüklere söylediği saygı ifadesidir. Japonca köylüsü olmanın anlamı yok.

Japonlarda Kun ne demek?

Kun (君), "-san" ile kıyaslandığında daha ılımlı, dost, yoldaş anlamına gelen bir ektir. Aynı sosyal statüdeki insanların, dostların, meslektaşların, sınıf yoldaşların, büyükler tarafından küçüklere ve başkanlar tarafından kendilerine bağlı kişiler için kullanılır.

SenpAI GG güvenilir mi?

SENPAI.GG GÜVENLİ ? SenpAI.GG banlanmaya sebep olmaz, hesabını riske atmaz ve tamamen güvenlidir. SenpAI.GG, oyun geliştiricileri ve yayıncıları tarafından sağlanan API'lerle çalışır.

Anime Kun ne demek?

kun: şirket gibi hiyerarşik ortamlarda üstler astlarına kun diye hitap ederlermiş. bunun dışında genellikle erkek çocuklarına kun denirmiş ya da kızlar çok yakından tanıdıkları veya duygusal olarak çok yakın hissettikleri erkeklere kun derlermiş.

Japonca Sasuke ne demek?

Uchiha Sasuke (Japonca: うちは サスケ - Uchiha Sasuke), manga ve anime serisi Naruto'da bir karakterdir. Uchiha klanından geriye kalan iki kişiden biridir. Uchiha klanı Konohagakure köyünün en güçlü ve asil klanlarındandır. ... Sasuke 3 göz tekniğinden biri olan sharinganı kullanır.

Sub ne demek?

sub ne demek? Yedide bir. Hemen hemen. Alt, ast, aşağı, aşağı yukarı, bazik, bazlı, evrik, ters (mat.)

Anime Chan ne demek?

Kelime olarak Abi demektir. Onii-san,Onii-chan,Ani-kun,Onii-sama,Ani-sama,Aniki gibi şekillerde kullanılabildigi gibi,sadece Onii veya Ani olarakta kullanılabilmektedir.

Japonca baka ne demek?

Baka. Baka (馬鹿, ば か içinde Hiraganaveya バ カ içinde Katakana) "aptal; aptal" anlamına gelir veya ( sıfat isim) "aptalca" ve en sık kullanılanı aşağılayıcı terim Japon Dili. Bu kelime baka uzun bir geçmişe, belirsiz bir etimolojiye sahiptir (muhtemelen Sanskritçe veya Klasik Çince) ve dilsel karmaşıklıklar.

Japonca NEKO ne demek?

Maneki Neko Japon kültüründe Bolluk / Şans / Bereket Çağıran anlamlarına geliyor.

Japonca geber ne demek?

Geber, öl, cehenneme git anlamları vardır.

Japonca BOKE ne demek?

Bokeh veya boke (Japonca, "bulanık" anlamında Boke 暈け veya ボケ), fotoğraf çekilirken, fokus yani odak dışında kalan net olmayan kısımların fotoğrafçının seçtiği objektif, kullandığı diyafram gibi ayarlar neticesinde fotoğrafta oluşan bulanıklık efektidir.

Japonca ni ne demek?

Ni Edatı (に) Geniş kullanımlı bir edattır. Kullanımları, Eへ, Deで, Karaから edatlarının bazı işlevlerine benzer, ve bazı durumlarda bu edatların yerlerine kullanılabilir.

Japonca ka ne demek?

WA (は)EDATI. Cümlenin odağını, ana konusunu belirtir. Bu edat kullanıldığında dinleyicinin de bilgi sahibi olduğu bir konudan bahsediliyor demektir.

Japonca Kibikibi ne demek?

Şu Japonca kelimelerin Türkçe anlamlarını tahmin etmeye çalışın (cevaplar yazının içerisinde): Kibikibi: yorgun. enerjik.

Yamete Kudasai ne demek?

Lütfen dur! Lütfen yapma anlamında kullanılır. ください (kudasai) kısmı naziklik (lütfen) anlamı katar. やめて (yamete) kısmı onu durdur anlamına gelir yani bir şeyi kes anlamı katar.

Ara ara sayonara ne demek?

Sayonara kelimesi, hoşça kal anlamına gelmektedir. Bu kelime Japon dilinde kullanılan bir kelimedir.

Anime baka ne demek?

Japon dilinde “baka” terimi, “aptal” veya “salak” anlamına gelir. Çoğu animede sıklıkla kullanılan, gerçekten yaygın bir otaku terimidir. Özellikle Tsundere karakterleri bu kelimeyi çok kullanma eğilimindedir.

Korece baka ne demek?

Baka: aptal demektir. Ano: o demektir. Kono: bu demektir. Domo: "bir grup insan, insanlar grubu, topluluk" demektir.

Korece Kicibe ne demek?

Kicibe, kelimesinin neye tekabül ettiğini uzun uğraşlar sonucunda öğrenen ekibimiz, bu kelimenin Korece'de "kötü kız" gibi bir manaya geldiği bilgisini edindi.

Korece Yadom ne demek?

Sizi güldürmek için şakaların içindeki beş hayran favorisinin bir listesini hazırladık. Bu anda, Lisa “yadom” diyor (burun spreyi)…