Ufka Yolculuk Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?

İçindekiler:

  1. Ufka Yolculuk Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?
  2. Ufka Yolculuk 2021 Başvuru nasıl yapılır?
  3. Ufka Yolculuk yarışmasına nasıl katılır?
  4. Ufka Yolculuk kime ait?
  5. Ufka Yolculuk kim düzenliyor?
  6. Ufka Yolculuk hangi hicri yilda oldu?
  7. Edep Mektebi sınavı ne zaman?
  8. Ufka Yolculuk 8 Yazılı sınav ne zaman olacak?

Ufka Yolculuk Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?

Online yani internet üzerinden yapılan sınavdan 25 üzeri puan almak gerekir ve de her soru 2 puandan toplam 50 soru vardır yani anlayacağın en az 25 doğru lazımdır yani bir 50 puanın olmalıdır.

Ufka Yolculuk 2021 Başvuru nasıl yapılır?

11 ve 12 Nisan 2021 Pazar ve Pazartesi günleri 08.

Ufka Yolculuk yarışmasına nasıl katılır?

Yarışma Katılım Bilgileri Yarışmaya katılmak isteyenlerin, www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formunu doldurarak yarışmaya başvuran yarışmacılar 1. Aşama Sınavı'na (Online) katılacaklardır.

Ufka Yolculuk kime ait?

Nakşıbendi Tarikatı'na yakınlığıyla bilinen Server Yaşam Vakfı, okullarda bilgi yarışması düzenlemek için MEB'den izin aldı. Vakfın, “Ufka Yolculuk” ismiyle düzenleyeceği yarışmanın amacı, “Gençlere güzel ahlakı sevdirmek” olarak açıklandı

Ufka Yolculuk kim düzenliyor?

Server Yaşam Vakfı tarafından okumayı, düşünmeyi ve doğru bilgilerle hareket etmeyi teşvik etmek amacıyla Ufka Yolculuk Yarışması 2021 düzenleniyor.

Ufka Yolculuk hangi hicri yilda oldu?

Yolculuk 4 yıl önce başladı. Tüm Türkiye'ye hatta dünyaya yönelik yarışmamızın ilki Hicri 1434, Miladi 2013 yılında Ömer Nasuhi Bilmen'in Büyük İslam İlmihali kitabından düzenlediğimiz yarışmaya toplamda 87.

Edep Mektebi sınavı ne zaman?

Yarışma; İllerde Proje Ortağı STK'ların (Kulüplerin/Vakıfların/Derneklerin) İşbirliği İle Organize Edilmektedir. Yarışma Online Sınav Şeklinde Yapılacak. Online Sınav 29 Şubat 2020 – 2 Mart 2020 Saat 10:00 İle 22:00 Arasında Yapılacak. Online Sınav Puanları 9 Mart 2020 Tarihinde Açıklanacak.

Ufka Yolculuk 8 Yazılı sınav ne zaman olacak?

Aşama sınava girmeye hak kazanan yarışmacılarımız için, 21 Haziran 2020 Pazar günü 08.