Yurtiçi Kargo Kargom tam olarak nerede?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo Kargom tam olarak nerede?
  2. Yurtiçi Kargo geldiğini nasıl öğrenebilirim?
  3. Yurtiçi kargo kargoyu ne zaman gelir?
  4. Kargo takibi nereden yapılır?

Yurtiçi Kargo Kargom tam olarak nerede?

Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Mobil Servislerimiz 'den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo geldiğini nasıl öğrenebilirim?

Eğer herhangi bir SMS gelmedi ise ilk alternatif takip kodunuzu gönderici firmaya yada kişiye sorup öğrenebilirsiniz.Bu da bir işe yaramadı ise Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek Yurtiçi Kargo 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi kargo kargoyu ne zaman gelir?

Şubeden Şubeye Teslim Gönderiler: 0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 2 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Kargo takibi nereden yapılır?

Bu doğrultuda tüketicilerin kargo takibi yapabilmesi için bazı sorgulama kanalları mevcuttur. Kargo tabi yapabilmenin yollarından ilki kargo şirketlerinin resmi web sitesi üzerinden gönderi sorgulama menüsüne giriş yapılarak barkod numarası ve güvenlik kodunun girilmesidir.