Yapı Kredi Akıllı SMS nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Akıllı SMS nasıl açılır?
  2. Üç boyutlu güvenlik sistemi nedir?
  3. Akıllı SMS nasıl açılır?
  4. Akıllı SMS şifreniz Blokelenmiştir ne demek?

Yapı Kredi Akıllı SMS nasıl açılır?

Akıllı SMS”i hemen kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, Yapı Kredi İnternet Şubesi "Güvenlik Ayarları/Akıllı Şifre" menüsünden "Akıllı SMS" adımını seçmeniz. Eğer cep telefonu numaranız eksik ya da hatalı ise şubenize durumu ileterek banka sisteminde güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Üç boyutlu güvenlik sistemi nedir?

3 Boyutlu Güvenlik Sistemi, internetten güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bir sistemdir. 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi ile internet alışverişi sırasında; müşteri, banka ve işyeri arasındaki bilgi akışı özel şifre ve anahtarlar ile sağlanır.

Akıllı SMS nasıl açılır?

Akıllı SMS'e nasıl başvurulur? Akıllı SMS'i hemen kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, Yapı Kredi İnternet Şubesi “Ayarlarım/Akıllı Şifre İşlemlerim” menüsünden "Akıllı SMS" adımını seçmeniz.

Akıllı SMS şifreniz Blokelenmiştir ne demek?

SIM kartınızı değiştirmeniz durumunda güvenliğiniz için Akıllı SMS ve 3 Boyutlu Güvenlik (3D Secure) kullanımınız blokelenmektedir. ... SIM kartınız blokelendi ise cep telefonunuza bilgilendirme SMS'i gelir ve internet şubesi giriş ekranızdan otomatik olarak bloke kaldırma ekranına yönlendirilirsiniz.