3D hatası nasıl düzeltilir?

İçindekiler:

  1. 3D hatası nasıl düzeltilir?
  2. 3D Secure neden açılmıyor?
  3. 3D şifresi yanlış ne demek?
  4. 3D Secure neden onaylanmaz?
  5. Geçersiz CVC ne demek?
  6. Amazon 3D Secure yok mu?

3D hatası nasıl düzeltilir?

Yukarıda belirtildiği şekilde hata almanız durumunda, kartınızı çıkaran banka ile görüşerek 3D özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir. 3D özelliğini her işlem için değil sadece bir kez aktif etmeniz yeterli olmaktadır. Sonraki tüm online ödemelerinizde sorunsuz olarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

3D Secure neden açılmıyor?

Ödeme sayfasından "Güvenli Ödeme Yap" butonuna tıkladığımda 3D Secure penceresi açılmıyor. Neden? 3D Secure (banka güvenlik doğrulama) sayfaları yeni bir internet sayfası üzerinde açılmaktadır. İlgili sayfayı göremiyorsanız, internet tarayıcınızın yeni sayfa açmayı (pop-up) engelleme özelliği açık kalmış olabilir.

3D şifresi yanlış ne demek?

“İnternette Güvenli Alışveriş” sırasında cep telefonunuza iletilen tek kullanımlık SMS şifrenizi 3 kez yanlış girmeniz durumunda, sizin dışınızdaki kişi ya da kişiler tarafından kullanılma ihtimaline karşı kartınız otomatik olarak bir saat süreyle kilitlenecektir.

3D Secure neden onaylanmaz?

İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir. Kart bilgilerinizde hata olabilir. Kart limitiniz yetersiz olabilir. Havayolu firmasının ya da bankanın ödeme sisteminde geçici bir sorun olmuş olabilir.

Geçersiz CVC ne demek?

Ödeme yöntemi oluştururken “CVV kodun veya son kullanma tarihi biçimin geçersiz. ... Bu hatayı, girdiğin ödeme bilgileri bankadaki bilgilerinle eşleşmediğinde alırsın. Eşleşmeyen bilgiler şunlar olabilir: Ödeme Adresi (En sık karşılaşılan uyuşmazlık)

Amazon 3D Secure yok mu?

Amazon, Türkiye'de online alışveriş pazarına girdi ama kredi kartı güvenliğinde standart hale gelen 3D Secure olmadan. Hatta Amazon, kart güvenliğinin online alışverişte tüketicilerin en büyük çekincelerinden biri olduğu Türkiye'de kredi kartlarının arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu bile istemiyor.