RC 05 hata kodu nedir?

İçindekiler:

  1. RC 05 hata kodu nedir?
  2. Core 2250 hatası nedir?
  3. Issuer exception hatası nedir?
  4. Red 57 hata kodu nedir?

RC 05 hata kodu nedir?

Kredi kartlarında verilen 05 hata kodu veya 05 ret onaylanmadı gibi pos hatası alındığında bunun nedeni kredi limiti ile ilgili olmaktadır. Vatandaşların sahip oldukları kredi kartlarının günlük limitleri bulunmaktadır. ... Belirlediğiniz günlük limitin üzerinde alışveriş yapılması ise mümkün değildir.

Core 2250 hatası nedir?

CORE-2250 = Bu istek fraud olabilir. PAN (Kredi Karti Numarasi) fraud kontrolunu gecemedi. CORE-2251 = Bu istek fraud olabilir. Kart sahibinin IP'si fraud kontrolunu gecemedi.

Issuer exception hatası nedir?

Kredi kartının para çekme limiti aşıldığında verilen bu hata, normal durumlarda sanal pos işlemlerinde dönülmemelidir. Bu hatanın alınması durumunda kartı veren (issuer) banka aranmalı, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığı belirtilmelidir. ... Kart bu tip işleme izin vermiyor veya kartın kredisi yetersiz.

Red 57 hata kodu nedir?

Kredi kartları ile alışverişlerde pos cihazından alınan 057 hata kodu kart sahibinin bu işlemi gerçekleştiremeyeceği anlamına gelmektedir. ... Eğer kredi kartlarının borçları zamanında ödenmemiş ve kart banka tarafından bloke edilmiş ise 057 hata kodu oluşmaktadır. Fakat bu hata kodu sadece ödenmemiş borç anlamına gelmez.