UPS Kargo gelmeden arıyor mu?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo gelmeden arıyor mu?
  2. UPS Kargo kac güne gelir?
  3. UPS Kargo alınmazsa ne olur?
  4. UPS kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?
  5. UPS kargo iade nasıl yapılır?

UPS Kargo gelmeden arıyor mu?

UPS Türkiye on Twitter: "Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. ;) #UPS… "

UPS Kargo kac güne gelir?

UPS Express 10:30 servisi İstanbul çıkışlı* gönderilerinizde 15 ilimize ertesi gün sabah 10:30'a kadar hızlı teslimat imkanı sunar. Öğleden önce teslim edilmesini istediğiniz gönderileriniz için idealdir.

UPS Kargo alınmazsa ne olur?

Adreslerinde teslim edilmek veya ödenmek üzere dağıtıma götürülüp de herhangi bir nedenle dağıtım imkanı sağlanamayarak alıcılarına haber kağıdı bırakılmış olan kargolar, teslimat adresine en yakın olan UPS merkez, şube veya acentelerinde toplam 3 gün süreyle bekletilecek olup, bu süre sonunda alıcısı tarafından teslim ...

UPS kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

Kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.

UPS kargo iade nasıl yapılır?

UPS İadeleri UPS Elektronik İade Etiketi: Müşteriniz için bir iade etiketini oluşturmanızı ve e-postayla göndermenizi sağlar. UPS İade Etiketini Yazdır ve Postala: UPS'in müşteriniz için bir iade etiketini oluşturmasına ve postayla göndermesine izin vermenizi sağlar.