Trendyol Varyantlı ürün nasıl eklenir?

İçindekiler:

  1. Trendyol Varyantlı ürün nasıl eklenir?
  2. Trendyol ürün açıklaması nasıl eklenir?
  3. Trendyol ürün yükleme model kodu nedir?
  4. Trendyol dan link nasıl yapılır?
  5. Trendyol nasıl yükleniyor?
  6. Trendyol giriş nasıl yapılır?

Trendyol Varyantlı ürün nasıl eklenir?

Trendyol'a Varyantlı(Seçenekli) Ürün Ekleme Nasıl Yapılır?
  1. Eğer daha önce hiç ürün seçeneği eklenmediyse Ürün Seçenek Grupları başlığının sağ tarafında bulunan Yeni Seçenek Grubu Ekle butonuna tıklanır. ...
  2. Seçenek grupları oluşturulduktan sonra Seçenek Grubu Listenize eklenir.
Daha fazla öğe...

Trendyol ürün açıklaması nasıl eklenir?

Ürün Sorgulama ve Ekleme: Bu yöntem yükleyeceğiniz ürün önceden Trendyol'da listeleniyorsa kullanılır. Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Trendyol ürün yükleme model kodu nedir?

Bir ürün grubuna ait renk veya beden alternatifi varsa Ürün tanıtım satış sayfasında tek bir sayfada müşterilerimize tüm seçeneklerinin gösterilmesini sağlamak için ortak model kodunu kullanırız. ... Model kodu oluştururken sadece – (tire) ve . (nokta) işaretlerini kullanabilirsiniz.

Trendyol dan link nasıl yapılır?

Link oluşturmak için öncelikle favorilerim bölümüne gidin ardından üst kısımda bulunan koleksiyonlar bölümünü tıklayın. Bu bölümde koleksiyon oluşturmak için önce koleksiyonunuza isim verebilir ardından da seçtiğiniz ürünleri listeye ekleyebilirsiniz.

Trendyol nasıl yükleniyor?

Android telefonlarına https://play.google.com/store/apps/details? id=trendyol.com&hl=tr&gl=US linki kullanılarak Trendyol uygulaması basit işlemlerle telefonlara indirilebilir. Telefonların açılan ekranında indir butonuna tıklayarak, telefonlara Trendyol uygulaması yüklenir.

Trendyol giriş nasıl yapılır?

TRENDYOL'A NASIL ÜYE OLUNUR? Trendyol'a üye olmak için ana sayfada "Giriş yap" bölümüne geliniz. E-posta ve şifre belirledikten sonra cinsiyet seçimi yapın ve"Trendyol'a üye olun" butonuna tıklayınız. Bu aşamadan sonra alışverişe başlayabilirsiniz.