n11 onay bekleyen ürün ne demek?

İçindekiler:

  1. n11 onay bekleyen ürün ne demek?
  2. n11 de kimler satış yapabilir?
  3. N11 in adı nereden geliyor?
  4. n11 hangi bankalarla anlaşmalı?

n11 onay bekleyen ürün ne demek?

Ürün Onayı nedir ? Ürün Onayı, siteye yüklediğiniz ürünün satışta olup olmadığını belirtir. Kategori bazlı olarak yüklenen ürünler direk satışa açıldığı gibi '' Onay Bekliyor '' statüsü sonra kategori yöneticinizin onayı ile ilgili statüde satışa açılabilir.

n11 de kimler satış yapabilir?

1. n11'de kimler satış yapabilir? Türkiye Cumhuriyeti vergi numarası, e-posta hesabı ve banka hesabına sahip tüm şirketler n11'de satış yapabilir.

N11 in adı nereden geliyor?

Tarihçe. Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 'te n11.com'u hayata geçirdi. Adı başlangıçta numaraonbir.com olarak belirlenen site, adını SK Group'un Güney Kore'deki 11st.co.kr girişiminden almaktadır.

n11 hangi bankalarla anlaşmalı?

n11.com'dan yaptığınız alışverişlerin ödemesini kredi kartı, banka kartı, sanal kart, havale, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Paycell, MasterPass Anında Dijital Kredi veya Taksitli Ek Hesap, Fibabanka Alışveriş Kredisi, Yapı Kredi Alışveriş Kredisi, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi, İş Bankası Taksitli Ek Hesap ...