Sipariş durumu onaylandı ne demek?

İçindekiler:

  1. Sipariş durumu onaylandı ne demek?
  2. n11 sipariş onaylandı ne demek?
  3. Kapıda ödeme onaylandı ne demek?
  4. n11 sipariş onayı yapılmazsa ne olur?
  5. Onaylandı ne demek?
  6. Kargoda onaylandı ne demek?
  7. N11 kaç günde ödeme yapıyor?
  8. Siparis Odemeniz onay bekliyor ne demek?
  9. Kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?
  10. Ürününüz kargoya verildi ne demek?

Sipariş durumu onaylandı ne demek?

Hesabım sayfanızdaki "Sipariş İşlemlerim" sekmesinde bulunan siparişlerinizin Durum kısmında gözüken "Onaylandı" statüsü, ürünün kargo hazırlanma sürecinde olduğunu gösterir. Satın aldığınız ürünün ödemesi gerçekleştikten sonra mağaza belirttiği tedarik süresi içinde ürünü kargolar ve sisteme kargo bilgilerini girer.

n11 sipariş onaylandı ne demek?

Teslim alınan üründe herhangi bir sorun yoksa ve ürünün kargolandığı tarihten itibaren 3 iş günü ve 24 saat içinde sipariş onaylanmadığında, n11.com siparişe otomatik olarak onay verecektir.

Kapıda ödeme onaylandı ne demek?

Kredi kartı ile verilen siparişlerde ödeme alındıktan sonra siparişiniz otomatik olarak onaylanır ve hemen işleme alınır. ... Kapıda ödeme siparişlerde "Onaylandı" ibaresi görüldüğü takdirde siparişiniz onaylanmış olacaktır.

n11 sipariş onayı yapılmazsa ne olur?

Teslim aldığınız üründe herhangi bir sorun yoksa ürünün kargolandığı tarihten itibaren 3 iş günü içinde ödemeye onay vermeniz gerekiyor. Bu süre sonunda ödemeye hâlâ onay vermediyseniz sistem tarafından hatırlatma uyarısı gönderilir ve son 24 saat süreci başlatılır.

Onaylandı ne demek?

Onaylamak işi yapılmak veya onaylamak işine konu olmak, tasdik edilmek.

Kargoda onaylandı ne demek?

Onaylandı: Siparişiniz onaylanmış, paketlenme aşaması için hazırlanmıştır. Paketleniyor: Siparişiniz bu durumda birçok durumda olabilir: a) Henüz paketlenme aşamasında olabilir. b) Paketlenmiş ve kargo firmasının teslim alması bekleniyor olabilir.

N11 kaç günde ödeme yapıyor?

n11.com sipariş bedeli, tam ve zamanında teslim edilen siparişin müşteri veya sistem tarafından onaylanmasından (Tamamlandı Statüsü) 7 gün sonra hesabınıza transfer edilir.

Siparis Odemeniz onay bekliyor ne demek?

Onay Bekliyor : Kredi Kartı haricindeki bir ödeme yöntemi ile gelen sipariş ilk geldiğinde onay bekliyor durumunda olur. Onay bekliyor durumundayken ürün stoktan düşmemektedir. ... Aktif yaparsanız siparişleriiniz tüm ödeme yöntemlerinde "onaylandı" olarak gelecektir.

Kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul'dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.

Ürününüz kargoya verildi ne demek?

Kargoya verildi. Ürünlerinizin kargo firmasına teslim edildiğini bildiren aşamadır. Kargo takip bilgisi size ayrıca gönderilecektir. Ürün teslimatı seçeneğinde hangi kargo firmasını seçtiyseniz, o kargo firmasına ait web sayfasından, kargonuzun yol durumunu ve son durumunu görebileceksiniz.