Trendyolda mağaza nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Trendyolda mağaza nasıl açılır?
  2. Trendyola nasil ürün yuklenir?
  3. Tekil ürün nedir Trendyol?
  4. Tekil ürün ne demek?
  5. Buybox ne demek?

Trendyolda mağaza nasıl açılır?

Resmi bir şirketiniz yoksa Trendyol'da mağaza açamaz ve satış yapamazsınız. Bu nedenle başvuru esnasında şirketinizle ilgili bilgileri vermeniz gerekmektedir. Trendyol'un web sitesi üzerinde “Satış Başvurusu” bölümüne tıklayıp “Satışa Başla” butonuna bastığınızda başvuru sayfasına yönlendirilirsiniz.

Trendyola nasil ürün yuklenir?

Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı sadece Trendyol kataloğunda olan ürünleri bu şekilde yükleyebiliyor olmanızdır.

Tekil ürün nedir Trendyol?

Tekil Ürün Girişinde; Trendyol sistemine ürünlerinizi tek tek ekleyebilirsiniz. Yükleme yapmak istediğiniz alt kategoriyi seçin. Ürünü gir butonuna tıklayın ve ürün girmeye başlayın.

Tekil ürün ne demek?

Tıbbi Cihaz Listele. Sistemde Kayıtlı iken tekil ürün bildirimi yapılmış ürünlerin, ürün güvenliğini etki eden bir sebep olmaksızın ürün kaydı düşmesi halinde “Sistemde Tekil Ürünü Var” şeklinde görünmektedir. Bu kapsamdaki ürünleri satın almanızda bir mahsur bulunmamaktadır.

Buybox ne demek?

Trendyol'da aynı ürünü birden fazla satıcı sattığı durumda belirlenen algoritma metrikleriyle müşterileriye maksimum fayda sağlayacak satıcıyı seçen ve bu satıcının ürününü yukarı taşıyan sisteme buybox denir. Ürün, müşteri tarafından aratılıp tıklandığında Buybox'ı kazanan satıcının ürünü ilk sırada açılır.