Kullanılmış mal iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. Kullanılmış mal iade edilir mi?
  2. Faturasız ürün iadesi olur mu?
  3. Teknosa'da iade var mı?
  4. Kullanılmış süpürge iade edilir mi?
  5. Trendyolda faturasız iade nasıl yapılır?
  6. LCW de fişsiz değişim oluyor mu?
  7. Alınan Telefon iade edilir mi?
  8. Teknosa iade işlemi nasıl yapılır?
  9. Teknosada ürün iade süresi ne kadar?
  10. Dyson iade nasıl yapılır?
  11. Trendyol fatura nasıl alınır?

Kullanılmış mal iade edilir mi?

Ürünün orijinalliğini, hijyenikliğini ve tekrar satılabilirliğinin korunması gerekmektedir. Bu nedenle herhangi bir şekilde ürün ambalajı hasarlı ürünleri, ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip olmuş ve benzeri durumlarda ürünleri iade alamamaktayız.

Faturasız ürün iadesi olur mu?

Maliye Bakanlığının belge düzenine ilişkin mevzuatı iadeye engel değildir. Dolayısıyla pek çok işletmenin fişiniz yok, ilgili mevzuata göre iade alamayız şeklinde mazereti geçerli bir mazeret olarak kabul edilemez. İşletmeleri fiş veya faturasız ürün iade alamazsınız diye zorlayan hiçbir düzenleme yok.

Teknosa'da iade var mı?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Kullanılmış süpürge iade edilir mi?

*Orijinal ambalajı zarar görmüş, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde kullanımdan dolayı zarar görmüş, tekrar satılabilirliğini yitirmiş ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. *Müşteri ürünü teslim aldığı andaki durumu ile iade etmekle ve kullanımdan kaynaklanan ticari kaybı ödemekle yükümlüdür.

Trendyolda faturasız iade nasıl yapılır?

İade Koşulları
  1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin.
  2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. Kolay iade butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. ...
  5. Birden fazla kargo seçeneği çıktığı durumda kargo seçiminizi yapın.
Daha fazla öğe...

LCW de fişsiz değişim oluyor mu?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.

Alınan Telefon iade edilir mi?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Teknosa iade işlemi nasıl yapılır?

Mağazaya kendi imkanınız ile iade edemeyeceğiniz beyaz eşya, televizyon gibi büyük ürün gruplarını Teknosa Lojistik Merkezine göndermeniz gerekmektedir. Mağazalarımızdan yaptığınız alışverişlerinizin iade işlemleri için; ürününüz ile birlikte size en yakın mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Teknosada ürün iade süresi ne kadar?

Teknosa web sitesi, mobil uygulama veya mağazalarımızdan aldığınız bir ürünü 21 gün içinde ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz.

Dyson iade nasıl yapılır?

Koşulsuz ürün iadesi, sadece www.dyson.com.tr üzerinden satın alınan ürünler (Kişisel bakım ve Hava temizleyici ürün grupları hariç) için geçerlidir. İade sürecinin başlayabilmesi için, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde iade talebinizi 08 numaralı destek hattımıza bildirmeniz gerekmektedir.

Trendyol fatura nasıl alınır?

Trendyol satıcıları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen E-Faturam ile platformdaki siparişlerinin faturalarını Trendyol Satıcı Paneli içinden tek tık ile oluşturabiliyor. Sistem, e- faturanın yanı sıra e-arşiv fatura ve e-irsaliye oluşturma özelliğine de sahip.