Yıkanmış ürün iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. Yıkanmış ürün iade edilir mi?
  2. a101 de değişim oluyor mu?
  3. Teknosada ürün iadesi nasıl olur?
  4. Aldığımız ürün hatalı çıktığında kaç gün içinde iade edebiliriz?
  5. Teknosada değişim oluyor mu?
  6. Aldığımız bir ürün bozuk çıkarsa nereye başvurmalıyız?

Yıkanmış ürün iade edilir mi?

Ürünler kullanılmış, yıpranmış, yıkanmış bir şekilde bize ulaşırsa size geri göndermek zorunda kalabiliriz. Bu durumda ücret iadesi yapılmaz. ... Tek kullanımlık ürünlerin ve hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

a101 de değişim oluyor mu?

a101.com.tr internet sitemizden satın almış olduğunuz kullanılmamış ürünlerinizi teslim alma tarihinizden itibaren 14 gün içinde faturası ve orijinal ambalajı ile beraber iade edebilirsiniz.

Teknosada ürün iadesi nasıl olur?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Aldığımız ürün hatalı çıktığında kaç gün içinde iade edebiliriz?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir.

Teknosada değişim oluyor mu?

Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.

Aldığımız bir ürün bozuk çıkarsa nereye başvurmalıyız?

Alınan mal veya hizmet bozuk, eksik veya kusurlu ise hakkınızı önce satıcı veya üretici firmayla görüşerek arayın. Sonuç değişmiyorsa tüketici derneklerinden yardım alabilirsiniz.