Bir ürünün değişim süresi ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Bir ürünün değişim süresi ne kadardır?
  2. Mağazadan alınan ürün iadesi kaç gündür?
  3. DeFacto Ürün değişim süresi kaç gün?
  4. English Home değişim süresi kaç gün?
  5. Karaca değişim süresi kaç gün?
  6. Mavi Jeans değişim süresi kaç gün?
  7. Paketi açılan telefon iade edilir mi?
  8. English Home Online alınan ürün mağazadan değişir mi?
  9. English Home hangi günler açık?
  10. Karaca iade ücreti ne zaman yatar?
  11. Mavide değişim süresi kaç gün?
  12. Kartuş puan ne zaman silinir?

Bir ürünün değişim süresi ne kadardır?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Mağazadan alınan ürün iadesi kaç gündür?

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (On beş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır.

DeFacto Ürün değişim süresi kaç gün?

Sitemizden alınan ürünleri faturanız ile birlikte 60 gün içerisinde en yakın DeFacto mağazasına iade edebilir ya da mağazalarımızda değişimini yapabilirsiniz. İadeniz ödeme yaptığınız kartınıza aktarılacak olup kapıda ödeme seçeneğinde iadelerinizin tutarı üyelik hesabınıza parapuan olarak tanımlanır.

English Home değişim süresi kaç gün?

Ancak ENGLISH HOME' da müşterilerimiz, siparişini teslim aldığı günden itibaren 30(Otuz) gün süresince iade ve mesafeli satış sözleşmesinde cayma hakkına sahiptir.

Karaca değişim süresi kaç gün?

Tüketici'nin, tercih ettiği yönteme bağlı olarak cayma hakkını kullandığı tarihten itibaren 10 (on) gün içinde ürünü geri göndermesi gerekmektedir.

Mavi Jeans değişim süresi kaç gün?

İade prosedürlerine uygun olan ürünlerin iadesi onaylanacak, ürün ücreti 2 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılacaktır. Bu ücretin hesabınıza yansıması banka prosedürleri gereği 7-15 iş gününü bulabilmektedir. Bu 2 günlük süre, Mavi'nin iade ettiğiniz ürünü teslim almasıyla başlayacaktır.

Paketi açılan telefon iade edilir mi?

Paketi ya da ambalajı açılmış ürün internetten alınmış olabileceği gibi doğrudan mağazadan da alınmış olabilir. Kural olarak nereden alınmış olursa olsun cayma hakkı ileri sürülerek ürünün iadesi sağlanabilir. Fakat bazı istisnai durumlarda cayma hakkının kullanılması mümkün değildir.

English Home Online alınan ürün mağazadan değişir mi?

Online Mağazanızdan Aldığım Ürünü Değiştirmek / İade Etmek İstiyorum. ... Online mağazamızdan aldığınız ürünün değişim/iade işlemlerinde fatura ibrazı gereklidir. Size hediye edilen English Home ürünleri için sadece değişim işlemi yapılmakta olup, değişim kartı ibrazı gereklidir.

English Home hangi günler açık?

English Home her gün AVM lerde sabah saat tam onda (10.00) çalışmaya başlar. Gece saat ona kadar (22.00) aralıksız çalışmaya devam eder.

Karaca iade ücreti ne zaman yatar?

Siparişinize ait ücret iadesi bankanıza bağlı hesabınıza 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

Mavide değişim süresi kaç gün?

İade prosedürlerine uygun olan ürünlerin iadesi onaylanacak, ürün ücreti 2 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılacaktır. Bu ücretin hesabınıza yansıması banka prosedürleri gereği 7-15 iş gününü bulabilmektedir. Bu 2 günlük süre, Mavi'nin iade ettiğiniz ürünü teslim almasıyla başlayacaktır.

Kartuş puan ne zaman silinir?

Kartuş ile yaptığınız alışverişlerde biriken puanları ise, belirli bir dönem içinde kullanma hakkınız bulunmaktadır: 1 yıldan önce kazanılmış ve harcanmamış Kartuş puanlar sonraki senenin başında silinmekte; son 1 yıl içinde kazandığınız puanlar ise geçerliliğini korumaktadır.