Uyumsoft e-fatura nedir?

İçindekiler:

  1. Uyumsoft e-fatura nedir?
  2. Gelen e-arşiv fatura nasıl sorgulanır?
  3. E uyum nedir?
  4. E-arşiv Fatura kaç gün geriye dönük kesilebilir?
  5. E-Fatura ücreti ne kadar?
  6. E-arşiv Fatura kaç gün geriye dönük kesilebilir 2021?

Uyumsoft e-fatura nedir?

E-Fatura, Gelir İdaresi Daire Başkanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun şekilde düzenlenen, talep edilen fatura bilgilerinin taraflar arasında güvenli bir biçimde paylaşılmasına olanak sunan, dijital ortamlarda kayıt altında tutularak raporlanabilen ve gerektiğinde ibraz edilebilen bir fatura sistemi ...

Gelen e-arşiv fatura nasıl sorgulanır?

e-Arşiv Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden, fatura numarası veya firma adıyla da yapılabilir. Sorgulama işlemi esnasında paylaşılmasını istemediğiniz bilgiler gizli kalır.

E uyum nedir?

e-Fatura'ya şimdi geçin, masraflarınızı yarıya indirip işletmenizin dijital dönüşümünü başlatın. İşletmelerin dijital dönüşümünü tamamlamasını sağlayacak ürün ve çözümler sunan Uyumsoft, Gelir İdaresi Daire Başkanlığı tarafından yetkilendirilmiş Özel Entegratör ve Saklama Hizmet sağlayıcısıdır.

E-arşiv Fatura kaç gün geriye dönük kesilebilir?

Geriye dönük E-Fatura ve E-Arşiv Fatura en fazla 7 gün öncesine olacak şekilde düzenlenebilir. Bu sürenin aşılmaması gerekir.

E-Fatura ücreti ne kadar?

Teknik entegrasyon ve kurulum sürecine zaman ve para ayırmak zorunda kalmazsınız. Entegratör bir firma üstünden e-Fatura kullanıcısı olmak istediğinizde 2500TL civarında entegrasyon ücreti, ilave olarak saklama ücreti karşılamanız gerekir.

E-arşiv Fatura kaç gün geriye dönük kesilebilir 2021?

e-Fatura kesilirken belirli şartlar yerine getirildiği takdirde geriye dönük fatura kesilebilir. Vergi Usul Kanununa göre, geriye dönük e-fatura ve e-arşiv fatura, matbu faturada da olduğu gibi, en fazla 7 gün öncesine olacak şekilde düzenlenebilir.