IYS org tr ne?

İçindekiler:

  1. IYS org tr ne?
  2. IYS org tr nasil iptal edilir?
  3. IYS org tr nedir ne işe yarar?
  4. IYS kimler kayıt olmalı?
  5. IYS Org ücretli mi?
  6. IYS vatandaşa açıldı mı?
  7. İYS Şikayet Nasıl Yapılır?
  8. IYS sınavına girmek zorunlu mu?
  9. IYS nedir e-devlet?
  10. IYS ne zaman açılacak?
  11. IYT onayı nedir?

IYS org tr ne?

İleti Yönetim Sistemi'ni İleti Yönetim Sistemi Web, e-Devlet kapısı, İleti Yönetim Sistemi Mobil Uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz. ... https://vatandas.iys.org.tr üzerinden ticari elektronik iletilere ilişkin izin ve şikâyet süreçlerinin yönetilmesine imkân tanıyan web platformudur.

IYS org tr nasil iptal edilir?

SMS ve arama iptali için e-Devlet üzerinden veya www.iys.org.tr adresinden tercihlerinizi düzenleyebilirsiniz.

IYS org tr nedir ne işe yarar?

İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.

IYS kimler kayıt olmalı?

Sesli arama, e-posta veya sms gibi ticari elektronik ileti göndermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler İleti Yönetim Sistemi (İYS)'ne kaydolmak zorundadır. Yalnızca sistem üzerinde onayı olan alıcılara ticari elektronik ileti gönderilebilmektedir.

IYS Org ücretli mi?

İleti Yönetimi Hizmetleri Tüm hizmet sağlayıcılar İYS'yi Temel Hizmetler kapsamında mevzuatın zorunlu kıldığı tüm işlevler için ücretsiz olarak kullanabilirler.

IYS vatandaşa açıldı mı?

Ticaret Bakanlığının 'Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi' vatandaşın kullanımına açıldı

İYS Şikayet Nasıl Yapılır?

İys'de Şikayet Süreci Nasıl İşliyor? Şikayet başvuruları, e-Devlet kapısı ve Ticaret Bakanlığının internet sitesi üzerinden veya yazılı olarak şikayetçinin ikametgahının bulunduğu yerdeki il müdürlüğüne yapılır.

IYS sınavına girmek zorunlu mu?

tarihli, 30998 sayılı Resmi Gazete ile yürürlüğe giren “Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile birlikte ticari elektronik ileti gönderimi yapmak isteyen gerçek/tüzel kişilere İYS'ye kayıt zorunluluğu getirilmiştir.

IYS nedir e-devlet?

Ticaret Bakanlığı, İletim Yönetim Sistemi (İYS)'nin hayata geçirildiğini duyurdu. Artık istenmeyen SMS, e posta ve sesli aramalar gibi ticari elektronik iletiler e-Devlet üzerinden engellenebilecek. ... Vatandaşlar bugün itibariyle red/ çıkış haklarını ve şikayet süreçlerini İYS üzerinden yürütebilecekler.

IYS ne zaman açılacak?

15 Temmuz 2021'dir.

IYT onayı nedir?

İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.