Trendyol ürün nasil yüklenir?

İçindekiler:

  1. Trendyol ürün nasil yüklenir?
  2. Trendyol ürün açıklaması nasıl olmalı?
  3. Trendyol ürün model kodu nedir?
  4. Trendyol da barkod nasıl oluşturulur?
  5. Trendyol hangi kargo kullanıyor?
  6. Trendyol resimli yorum nasıl yapılır?
  7. Excelde barkod nasıl yapılır?
  8. Yoruma fotoğraf ekleme nasıl yapılır?

Trendyol ürün nasil yüklenir?

Ürün sorgula ve ekle kısmına gelerek yüklemek istediğiniz ürünün barkod numarasını girin sonrasında çıkan ürün yüklemek istediğiniz ürün ise onaylayarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemin dezavantajı sadece Trendyol kataloğunda olan ürünleri bu şekilde yükleyebiliyor olmanızdır.

Trendyol ürün açıklaması nasıl olmalı?

Ürün Açıklaması: Ürün açıklama bölümünde ürününüz ile alakalı tüm özelliklerini ve müşterinize vermek istediğiniz tüm bilgileri eksiksiz yazınız. Satış bilgileri bölümünde barkod ,satış fiyatınızı,piyasa fiyatını,ürün kdv oranını ve stok adet bilgisini eksiksiz olarak girmelisiniz.

Trendyol ürün model kodu nedir?

Bir ürün grubuna ait renk veya beden alternatifi varsa Ürün tanıtım satış sayfasında tek bir sayfada müşterilerimize tüm seçeneklerinin gösterilmesini sağlamak için ortak model kodunu kullanırız. ... Model kodu oluştururken sadece – (tire) ve . (nokta) işaretlerini kullanabilirsiniz.

Trendyol da barkod nasıl oluşturulur?

Satış Bilgileri - Barkod Trendyol sistemine ürün eklemek için ürünlerinize ait barkodlarınız olması gerekmektedir. Ürünlerinize ait barkodlarınız bulunmuyorsa üreticinizden talep edeblirsiniz. Üretici iseniz GS1 Barkod'dan EAN ya da GTIN barkodu alabilirsiniz. Kendiniz de barkodlarınızı oluşturabilirsiniz.

Trendyol hangi kargo kullanıyor?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol resimli yorum nasıl yapılır?

Trendyol kullanıcıları fotoğraflı yorum yapabilmek için yorum yapacağı ürünün sayfasında yer alan Ürünü Değerlendir kısmına gelmeli. Açılan sayfada yorumu yazıp dilerse fotoğraf eklemeli. Böylece yorum yaptığınız üründe hem yorumunuz hem de aldığınız ürün diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.

Excelde barkod nasıl yapılır?

İmlecinizi belgede barkodu eklemek istediğiniz konuma getirin. Ekle sekmesinin barkod grubunda barkod'a tıklayın. Not: Barkod komutu yalnızca bir sunucu belgesi için bir barkod ilkesi etkinse görüntülenir. Değişikliklerinizi kaydedin.

Yoruma fotoğraf ekleme nasıl yapılır?

Sosyal ağın web sürümünde ise yorumlara fotoğraf eklemek çok basit. İletinin yazılacağı kutunun yanındaki kamera ikonuna tıklayıp bilgisayarınızdan istediğiniz fotoğraf ya da görseli kolayca yorum olarak gönderebileceksiniz.