Aldığım ürünü ne kadar sürede iade edebilirim?

İçindekiler:

  1. Aldığım ürünü ne kadar sürede iade edebilirim?
  2. Teknosa dan alınan ürün kaç günde iade edilir?
  3. Bir ürünün iade süresi kaç gündür?
  4. Mağazadan alinan Mobilya iade edilir mı?
  5. Turkcell bayiden alınan telefon iade edilir mi?
  6. a101 mağazadan alinan ürün kaç gün içinde iade edilebilir?
  7. Iade süresi 14 iş günü mü?
  8. Lufian iade var mı?
  9. SIM kart takılan telefon iade edilir mi?

Aldığım ürünü ne kadar sürede iade edebilirim?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Teknosa dan alınan ürün kaç günde iade edilir?

Teknosa web sitesi, mobil uygulama veya mağazalarımızdan aldığınız bir ürünü 21 gün içinde ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz.

Bir ürünün iade süresi kaç gündür?

Tüketici Kanunu'ndaki, "Sebep Göstermeden Cayma Hakkı" maddesine göre, ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren ilk on dört (14) iş günüdür. Üründen kaynaklanan herhangi bir kusur sebebiyle yapacağınız iadelerde de, aldığınız ürünü teslim tarihinden itibaren 45 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Mağazadan alinan Mobilya iade edilir mı?

Hepimizin yanlış bildiği bilgiyi düzeltmekle başlayalım. 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Hiç bir mağazanın aldığınız mobilya ürününü ne sebeple olursa olsun iade almasını bekleyemezsiniz.

Turkcell bayiden alınan telefon iade edilir mi?

Satın aldığım ürünü iade edebilir veya değiştirebilir miyim? turkcell.com.tr'den almış olduğunuz peşin/kredi kartı ile kontratlı/taksitli ürünleri, tüm yan ürünleri ile birlikte teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Değişim yapılamamaktadır.

a101 mağazadan alinan ürün kaç gün içinde iade edilebilir?

a101.com.tr internet sitemizden satın almış olduğunuz kullanılmamış ürünlerinizi teslim alma tarihinizden itibaren 14 gün içinde faturası ve orijinal ambalajı ile beraber iade edebilirsiniz.

Iade süresi 14 iş günü mü?

Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.

Lufian iade var mı?

LUFİAN Online Shop'tan verdiğiniz siparişinizi teslim aldıktan sonra ürünlerinizden kaynaklanan bir problemden (kargo hasarı, üretim hatası, cayma hakkı, vs) dolayı ürünlerinizi iade etmek istiyorsanız, ürünlerin elinize geçtiği tarihten itibaren en geç 14 gün içerisinde göndermeniz gerekmektedir.

SIM kart takılan telefon iade edilir mi?

İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de SİM kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler, cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.