Hata Kodu 057 nedir?

İçindekiler:

  1. Hata Kodu 057 nedir?
  2. POS cihazı hata kodu 58 ne demek?
  3. 054 hata kodu nedir?
  4. Kredi kartı limiti geçerse ne olur?

Hata Kodu 057 nedir?

057 kodu geçmiş borçların ödenmemiş olmasına bağlı olarak kartın bloke edildiği manasına gelmektedir. ... Kartın bloke edilmemiş ve borçlarının bulunmaması durumunda da 057 hata kodu alınabilir. Eğer kullanılan kredi kartı mail order sistemine kapalı olması durumunda da pos cihazlarından 057 hata kodu alınabilir.

POS cihazı hata kodu 58 ne demek?

38: Hatalı şifre girişi sebebiyle işlem reddedildiğinde 38 nolu hata kodu gönderiliyor. ... 58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor.

054 hata kodu nedir?

Kredi kart ile alışveriş yapıldığı zaman 054 hata kodu veriyor ise bu vade sonu geçmiş kart hatası olmaktadır. Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir. Pos cihazlarında 054 hartası verilmiş ise kredi kartının son kullanma tarihinin dolduğu anlaşılır.

Kredi kartı limiti geçerse ne olur?

Kredi Kartı Limitimi Aşarsam Ne Olur? Genellikle kredi kartı limitiniz aşmanız söz konusu olduğunda kart işleminiz reddedilir. Bunun sebebi kredi kartı yasasıdır. Bu yasa, kart sahibinin sizden önceden limitinizi aşan işlemlere özellikle rıza göstermediğiniz sürece limit aşım ücretleri talep edemeyeceğini söylüyor.