Digital Planet ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Digital Planet ne iş yapar?
  2. Digital Planet nasıl kullanılır?
  3. Netinvoice nedir?
  4. E portal ne demek?
  5. Digital Planet Adnan Vural kimdir?
  6. E imza ile e-Fatura başvurusu yapılır mı?
  7. E-Fatura Uygulaması Nedir?
  8. E imza ile e-fatura başvurusu yapılır mı?
  9. GİB nedir ne işe yarar?
  10. E-fatura neye göre kesilir?
  11. E-Fatura için hangi Java?
  12. Gib e-Fatura başvurusu nasıl yapılır?
  13. GİB kaydı nasıl oluşturulur?
  14. Portal yapmak mümkün mü?

Digital Planet ne iş yapar?

Digital Planet olarak, geniş ortaklığı ağımız sayesinde e-Fatura, e-Arşiv Fatura-e-Defter, e-İrsaliye başta olmak üzere tüm e-Dönüşüm ürünlerinde hizmet verdiğimiz firmaların kurum içi süreçlerini değiştirmeden kolay ve hızlı entegrasyon sağlıyoruz. 300'ün üzerinde ERP, genel muhasebe, ön muhasebe ve e-Ticaret ...

Digital Planet nasıl kullanılır?

geçiş süreçlerinizi sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.
  1. 1- e-İmza / Mali Mühür Alınır ve GİB Başvurusu Yapılır. Şahıs şirketi iseniz elektronik ortamda ıslak imza değeri taşıyan e-İmza'nızı, ...
  2. 2- Digital Planet İle Sözleşme İmzalanır. ...
  3. 3- Digital Planet Kayıt İşlemleri Tamamlanır. ...
  4. 4- e-İmza / Mali Mühür İle İmzalama Yapılır.

Netinvoice nedir?

Dijital dokümanları üretildikleri şekilde kayıpsız olarak sıkıştırarak saklayan yeni nesil arşivleme ve sıkıştırma uygulamasıdır.

E portal ne demek?

Tek bir web arayüzünden belli konulara genel anlamda veya spesifik olarak, yüklü miktarda içerik ve servis sunan web sitelerine portal denir.

Digital Planet Adnan Vural kimdir?

Yazılım şirketi Digital Planet'in kurucusu Adnan Vural, vefat etti. Erzincanlı olan Adnan Vural İTÜ-Elektronik Haberleşme lisans, Boğaziçi Üniversitesi-Telekom ve Bilgisayar master eğitimi aldı. Profesyonel olarak bankacılıkta ve Ata Grubu'nda çalıştı. ... Ardından 2000 yılında da kendi şirketi olan Digital Planet'i kurdu.

E imza ile e-Fatura başvurusu yapılır mı?

Konuyla ilgili bir açıklama yapan E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, e-fatura başvurusunu henüz yapamamış şirketlerin başvurularını e-imza ve mobil imzayla hızlı ve kolay bir biçimde yapabileceklerine dikkat çekti.

E-Fatura Uygulaması Nedir?

E-Fatura uygulaması, faturaların internet bağlantısı kullanılarak elektronik ortamda düzenlenmesini, paylaşılmasını ve izlenmesini sağlayan bir sistemdir. Baskı araçları ve kağıt kullanılmadan sunucular aracılığı ile firmadan firmaya iletilen e-Faturalar, yılından beri hayatımızda.

E imza ile e-fatura başvurusu yapılır mı?

Konuyla ilgili bir açıklama yapan E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, e-fatura başvurusunu henüz yapamamış şirketlerin başvurularını e-imza ve mobil imzayla hızlı ve kolay bir biçimde yapabileceklerine dikkat çekti.

GİB nedir ne işe yarar?

Gelir İdaresi Başkanlığı Portalı; e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-Serbest Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu ve e-Bilet gibi e-Dönüşüm uygulamalarını dijital alanda kullanabilme imkanı sunan resmi bir portaldır. GİB Portalı fatura oluşturma, kesme gibi temel işlemler için cevap alabileceğiniz bir uygulamadır.

E-fatura neye göre kesilir?

e-Fatura yalnızca e-fatura mükelleflerine kesilip gönderilebilir. e-Arşiv fatura ise göndericinin e-fatura mükellefi, alıcının ise kağıt fatura kullanıcısı veya son kullanıcı olması durumunda kullanılır. Yani e-arşiv fatura, e-fatura kullanıcısı olmayan mükelleflere kesilir ve gönderilir.

E-Fatura için hangi Java?

Elektronik imza ile E-Fatura portaline giriş Bilgisayarınızda Oracle JRE (Java Runtime Environment) 32 Bit 1.7 ya da daha üst bir versiyonu yüklü olmalıdır.

Gib e-Fatura başvurusu nasıl yapılır?

E-fatura başvurusu, efatura.gov.tr adresi üzerinden yapılır. Mükellef firma, kendisine gönderilen linkteki alanlara gerekli bilgileri doldurur. Bilgiler doldurulduktan sonra, özel entegratör tarafından bilgiler kontrol edilir. Eğer bir sorun yoksa, özel entegratör mükellef firmaya aktivasyon linki gönderir.

GİB kaydı nasıl oluşturulur?

E-devlet şifreniz ile online kayıt olmak için: İnteraktif Vergi Dairesi (ivd.gib.gov.tr) web sayfamızdan veya uygulama marketlerden indirebileceğiniz GİB mobil uygulamamızdan, E-devlet ile Kayıt Ol menüsü ile anında kullanıcı kodu ve şifre edinebilirsiniz.

Portal yapmak mümkün mü?

NASA'ya göre dünyamızdan güneşe kadar tam 150 milyon kilometre boyunca uzanan portalları görünür yapmak mümkün.