Anlasmali kargo nasil oluyor?

İçindekiler:

  1. Anlasmali kargo nasil oluyor?
  2. GittiGidiyor anlaşmalı kargo nasıl gönderilir?
  3. Kargo firmaları kapıda ödeme anlaşması nasıl yapılır?
  4. 1 Desi ne kadardır?
  5. Kapıda Ödeme kargo için ne gerekli?
  6. Kapıda ödeme olunca parası nasıl alınır?
  7. Kargo Desisi 1 ne demek?

Anlasmali kargo nasil oluyor?

Gönderiler için anlaşma yapılacak olan şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gidilerek anlaşma için görüşülmektedir. Gönderiler için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. Adet ve paket boyutlarına göre bir bütçe belirlenmektedir.

GittiGidiyor anlaşmalı kargo nasıl gönderilir?

GittiGidiyor satış kodunu kargo şubesine vermeniz, kargo görevlisine kendi indirim anlaşmanız dahilinde gönderim yapmak istediğiniz söylemeniz yeterlidir. Satış kodu ile gönderim yapabilmeniz için Hesabım sayfanızdan ilgili sipariş için sisteme herhangi bir kargo bilgisi girmemeniz gerekmektedir.

Kargo firmaları kapıda ödeme anlaşması nasıl yapılır?

Kapıda ödeme anlaşması evraklarını göndermeleri gerekmektedir. Çalışılmak istenen kargo firması bu evrakları inceledikten sonra tarafınıza geri dönüş yapacak ve şartlarını sizlere aktaracaktır. Bu şartları kabul ettikten sonra anlaşmanız başlayacak ve ürünleriniz kapıda ödemeli bir şekilde gönderilebilecektir.

1 Desi ne kadardır?

Desi, kargo gönderimlerinde hacimsel ağırlık anlamına gelen kelimedir. Kargo ile gönderilecek peketin desisini hesaplamak için en, boy, yükseklik birbiri ile çarpılır ve 3000'e bölünür.

Kapıda Ödeme kargo için ne gerekli?

Kapıda ödeme sistemi, tüketicilerin internet üzerinden yaptıkları alışverişleri kargo teslimatı sırasında, kargo görevlisi aracılığılı ile yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kargo firmasının anlaşmasına göre, tüketiciler kargo teslimatı sırasında nakit ya da kredi kartı ile ödemelerini kargo görevlisine yapabilirler.

Kapıda ödeme olunca parası nasıl alınır?

Kapıda ödemeyi seçen tüketiciler, internet üzerinden herhangi bir ödeme işlemi yapmazlar. Kargo firması, ürünün bedelini kargo teslimatı sırasında şirket adına tahsil eder. Başka bir deyişle, tüketici ödemeyi kargoyu alırken kargoyu teslim eden çalışana yapar.

Kargo Desisi 1 ne demek?

Desi, kargo gönderimlerinde hacimsel ağırlık anlamına gelen kelimedir. Kargo ile gönderilecek peketin desisini hesaplamak için en, boy, yükseklik birbiri ile çarpılır ve 3000'e bölünür. ... Göndereceğimiz kolinin boyutları En:50 - Boy: 40 - Yükseklik: 30 olduğunu varsayarsak hesaplama aşağıdaki gibi olacaktır.