Instagram'da URL nasıl paylaşılır?

İçindekiler:

  1. Instagram'da URL nasıl paylaşılır?
  2. Instagramda bir şey nasıl paylaşılır?
  3. Instagramda New post nasıl yapılır?
  4. Spotify ortak çalma listesi ne demek?

Instagram'da URL nasıl paylaşılır?

QR koduna girdiğimiz zaman, instagram kullanıcı adımızın olduğu alanı göreceğiz. Sağ üst köşedekırmızı kutucuğa alınmış “paylaş” simgesine tıklayın. Aşağıdaki görselde olduğu gibi; ister link kopyala, ister URL paylaş seçeneğini kullanabilirsiniz.

Instagramda bir şey nasıl paylaşılır?

Görseli paylaşmak için bağlantıyı kopyala seçeneğini tıkladıktan sonra indirdiğiniz Repost adlı uygulamayı açın. Kopyaladığınız bağlantı uygulamanın ekranına otomatik olarak düşmüş olacak. Burada yapmanız gereken ise ekranın alt köşesinde bulunan Repost seçeneğine tıklamak.

Instagramda New post nasıl yapılır?

Yapılması gerekenler ise oldukça basit. Fotoğrafın hemen altında yer alan “Gönder” simgesine tıklamanız yeterli oluyor. Daha sonra paylaşımın en üstünde “Hikayene Gönderi Ekle” seçeneği çıkıyor. Bunu seçtikten sonra hikayeler kısmında gönderiyi ayarlayabilir, diğer hikaye özelliklerini kullanabilirsiniz.

Spotify ortak çalma listesi ne demek?

En çok sevilen özelliklerinden olan Spotify ortak çalma sayesinde arkadaşlarınızla ortak zevklerle oluşturduğunuz çalma listelerinin linkini paylaşabilir, aynı anda aynı şarkıları dinleyebilirsiniz. Üstelik bu işlem için Premium üyeliğe sahip olmanıza gerek yok.