YouTube abone sayısı neden düşer?

İçindekiler:

  1. YouTube abone sayısı neden düşer?
  2. YouTube 1000 abone şart mı?
  3. Kaç abonem var YouTube?
  4. Ilk YouTube plaketleri kaç abonede gelir?

YouTube abone sayısı neden düşer?

Abone sayınız değişmiş veya azalmış görünüyorsa bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: İzleyiciler kanalınıza normal şekilde abone oluyor veya aboneliğini iptal ediyordur. Kanalınızdan spam içerikli aboneleri kaldırmışızdır. Bu durumdan etkilenirseniz YouTube Studio'da bir uyarı görürsünüz.

YouTube 1000 abone şart mı?

Yeni kurallara göre bir kanalın para kazanması için en az 1000 aboneye sahip olması ve son 12 ay içerisinde 4000 saat izlenmeye ulaşmış olması gerekiyor. ... Yani kanal sahibi belirtilen tarihe kadar 1000 abone ve 4000 saat izleme toplayamazsa reklam geliri elde edemez hale gelecek.

Kaç abonem var YouTube?

YouTube Studio'da oturum açın. Sol kısımdaki menüden Analytics'i seçin. Genel Bakış sekmesinde "Gerçek zamanlı" kartını bulun. Kanalınızın zaman içindeki abone sayısını görüntülemek için Gerçek zamanlı sayıyı göster'i tıklayın.

Ilk YouTube plaketleri kaç abonede gelir?

YouTube'a başlayan insanlar için önemli dönüm noktaları bulunuyor. Bu dönüm noktalarının başında, 100 bin abone geliyor. Zira, 100 bin aboneyi geçtiğinizde YouTube tarafından sizlere başarınızı kutlayan bir plaket gönderiliyor.