Trendyol mağaza ismi nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Trendyol mağaza ismi nasıl olmalı?
  2. E ticaret sitesi ne demek?
  3. Marka ismi seçimi nedir?
  4. Premium Alan Adı Nedir?

Trendyol mağaza ismi nasıl olmalı?

Eğer Trendyol.com'da mağaza adınızla aynı mağaza ismini içeren başka bir mağaza bulunuyorsa aramada adınız çıkmaz. Mağaza adında en az 8 karakter bulunmalıdır. Mağazanızda satıcı logonuz mevcut olmalıdır. Mağaza adınızın aramada çıkması için tam adıyla yazılması gerekmekte.

E ticaret sitesi ne demek?

E-ticaret insanların belirli sistemler üzerinden ürün veya hizmet alması ve bunun ödemesini site üzerinden online olarak gerçekleştirilmesidir. İnternette alışveriş yapılan her site e-ticaret sitesidir. ... Kısaca e-ticaret, ticaretin elektronik sürümüdür.

Marka ismi seçimi nedir?

E-ticaret serüveninize başlarken, marka isminizin açıklayıcı ve tarzınızı yansıtıyor olması çok önemli. Kısa, tarzınızı yansıtan ve yaptığınız işle alakalı bilgi veren isimleri tercih etmeye çalışın. ... Bunun yerine, müşteriyi ne iş yaptığınıza yönlendirecek, tamlama tarzı isimleri kullanmanız gerekli.

Premium Alan Adı Nedir?

Premium Alan Adları (veya özel isimler listesi), kapsayıcı, hatırda kalıcı, Reklam/PR fırsatı sunan, Google aramalarında üst sırada çıkma olanağı tanıyan isimlerdir ve bu nedenle tercih edilmektedir. ... Premium isimler, uluslararası alan adı satışlarında normal alan adlarından farklı olarak fiyatlandırılmaktadır.