Yüze badem yağı sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Yüze badem yağı sürülür mü?
  2. Badem yağı hangi hastalığa iyi gelir?
  3. Kaş için badem yağı nasıl kullanılır?
  4. Çörek otu yağı kaşa nasıl uygulanır?

Yüze badem yağı sürülür mü?

Badem Yağının Cilde Faydaları Gelelim herkesin kafasındaki o soruya: “Tatlı badem yağı yüze sürülür mü?” Cevap veriyoruz: Evet! İçeriğindeki pek çok zengin bileşen sayesinde badem yağı, cildinin neredeyse ihtiyacı olan her şeyi sağlıyor. Ayrıca vücut için de kullanılabiliyor.

Badem yağı hangi hastalığa iyi gelir?

Badem yağı neye iyi geliyor? Merak edilen tüm detaylar haberimizde… Badem yağının, kalp hastalığı riskini azaltmak ve kan şekeri seviyelerini stabilize etmek, kan basıncını ve kolesterol seviyelerini düşürmek ve kilo vermeye yardımcı olmak da dahil olmak üzere çok çeşitli potansiyel sağlık yararları bulunur.

Kaş için badem yağı nasıl kullanılır?

Birkaç damla badem yağını parmak uçlarınızla kaş ve kirpiklerinize, yağ kıl köklerine iyice nüfuz edecek şekilde uygulayınız. Daha kolay uygulayabilmeniz için iyice temizlenmiş rimel çubuğundan ya da kulak çubuğundan yardım alabilirsiniz.

Çörek otu yağı kaşa nasıl uygulanır?

Sık sık yağ bazlı bir nemlendiriciyi kaşlarınıza sürmek de iyi gelir. Hint yağını ve çörek otu yağını karıştırarak bir şişeye koyun. Bu şişeyi buzdolabında saklayabilirsiniz. Her gün yatmadan önce parmak uçlarınıza bu yağı parmaklarınız arasında ısıttıktan sonra kaşlarınızın çıkış yönüne doğru bastırarak yedirin.