Trendyol komisyon indirimi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Trendyol komisyon indirimi nasıl alınır?
  2. Trendyol koleksiyon ne kazandırır?
  3. Trendyol Buy box nasıl yapılır?
  4. Trendyol da nasil magaza acilir?
  5. Trendyol linkleri ne kadar kazandırıyor?

Trendyol komisyon indirimi nasıl alınır?

Trendyol Komisyon İndirimi Trendyol'dan satış yapan firmalar ilk 30 gün içerisinde satışlarına başladığı takdirde Trendyol'dan %30'luk komisyon indirimi kazanabilmektedir. Bunun yanı sıra Komisyon indirimleri kampanya dönemlerinde kampanyalara katılan kullanıcılara da sağlanmaktadır.

Trendyol koleksiyon ne kazandırır?

Trendyol Uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan. Minumum 5 TL maksimum 25 TL kazanabilirsin. ... Paylaşılan koleksiyon 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde cüzdan kuponu kazanır.

Trendyol Buy box nasıl yapılır?

Trendyol'da aynı ürünü birden fazla satıcı sattığı durumda belirlenen algoritma metrikleriyle müşterileriye maksimum fayda sağlayacak satıcıyı seçen ve bu satıcının ürününü yukarı taşıyan sisteme buybox denir. Ürün, müşteri tarafından aratılıp tıklandığında Buybox'ı kazanan satıcının ürünü ilk sırada açılır.

Trendyol da nasil magaza acilir?

Trendyol Mağazası Nasıl Açılır? Öncelikle Trendyol Satıcı Başvuru Formu doldurulur ve gerekli evraklar, bildirilen adrese kargo ile gönderilir. Başvuru onayının ardından açılan panel üzerinden ürünler platforma yüklenir ve Trendyol dükkanınız kurulmuş olur.

Trendyol linkleri ne kadar kazandırıyor?

Yönlendirdiğiniz bağlantıyla satış yapıyorsanız, satış başına % 10-20 komisyon alacaksınız. Linklerinizle 10.000 TL satarsanız yaklaşık 2.000 TL gelir elde edersiniz. Sosyal medya hesapları güçlü olan kişiler trendyol bağlantısını paylaşarak satış yapabiliyor ve iyi gelir elde edebiliyor.