Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne işe yarar?
  2. Sinoz 24K Gold Beauty Serum nasil kullanilir?
  3. Altın Yüz bakım serumu nasıl kullanılır?
  4. Sinoz leke kremi içinde ne var?
  5. Cilt serumu ne kadar sürede etkisini gösterir?
  6. Sinoz yüz bakım kremi nasıl kullanılır?
  7. Dermıer antı Agıng nasıl kullanılır?

Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne işe yarar?

Sinoz 24K Gold Beauty Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar.

Sinoz 24K Gold Beauty Serum nasil kullanilir?

SİNOZ 24K GOLD SERUM NASIL KULLANILIR? Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz.

Altın Yüz bakım serumu nasıl kullanılır?

Cilt temizlendikten sonra uygun miktarda parmağına damlatıp, göze temas ettirmeden dairesel hareketler ile cilde uygulanır. Cilt emene kadar, dairesel hareketlerle masaj yapmaya devam edilir. Sinoz Altın Serum 24k Gold Beauty Serum günde iki defa olmak üzere, sabah ve akşam temiz cilde uygulanmalıdır.

Sinoz leke kremi içinde ne var?

Sinoz Leke Kremi'nin içeriğinde; C vitamini, meyan kökü, E vitamini, Pentavitin, aynı sefa bitkisi ve papatya ekstratı bulunmaktadır.

Cilt serumu ne kadar sürede etkisini gösterir?

Bu yüzden en etkili cilt bakım ürünü serumlardır. Cildin ihtiyacı olan etken maddeleri cilde verirler. Böylece çok iyi bir sonuç alırsınız. Serumu düzenli kullanmaya başladıktan sonra 1,5-2 ay içinde sonuçlarını gözlemlemeye başlarsınız.

Sinoz yüz bakım kremi nasıl kullanılır?

Sinoz Yüz Bakım Maskesi, cildinizin yağ oranına göre haftada 1 ya da 2 kez kullanılmalıdır. İnce bir tabaka halinde cilde sürülerek kuruyana dek beklenmeli ve kuruduktan sonra soğuk su ile durulanmalıdır.

Dermıer antı Agıng nasıl kullanılır?

Dermier 24K Altın Serum Nasıl Kullanılır ? Günde 1 Ya Da 2 Defa Yeterli Miktarda Serumu Göz Çevresi Hariç Temiz Cilde Dairesel Ve Tampon Hareketlerle Uygulayınız. Not : Gece Yatmadan Temiz Cilde Uygulanması Önerilir.