Konya istanbul hızlı tren seferleri var mı?

İçindekiler:

  1. Konya istanbul hızlı tren seferleri var mı?
  2. Hızlı tren konya istanbul arası kaç para?
  3. Konya istanbul arası hızlı tren saat kaçta?
  4. Hangi illere hızlı tren gelecek?
  5. Konya'dan nerelere hızlı tren var?

Konya istanbul hızlı tren seferleri var mı?

Konya İstanbul Hızlı Tren Sefer süresi ortalama olarak 4 saat 20 dakika sürmektedir. Konya İstanbul treninin durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit ve Gebze olmaktadır. Seferleri standart ve esnek olmak üzere iki bilet seçeneği ve 3 farklı vagon tipi seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Hızlı tren konya istanbul arası kaç para?

İstanbul Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Konya istanbul arası hızlı tren saat kaçta?

İstanbul ve Konya arasında YHT hızlı tren seferleri günde 3 kez yapılıyor. İlk sefer Pendik'ten 07.30 son sefer ise 18.25'te. İstanbul Konya arası hızlı tren seyahat süresi 4 saat 27 dakika. İstanbul Konya arası hızlı tren bilet parası ise kişi başı tek yön 85 lira.

Hangi illere hızlı tren gelecek?

hangi şehirlere hızlı tren yapılacak Haberi Bakan Yıldırım'ın bahsettiği 14 büyükşehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat. Yüksek hızlı tren hattının merkezi başkent Ankara olacak.

Konya'dan nerelere hızlı tren var?

Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı olmaktadır.