FuzulEv den nasıl ev alınır?

İçindekiler:

  1. FuzulEv den nasıl ev alınır?
  2. FuzulEv ne iş yapar?
  3. FuzulEv kime ait?
  4. FuzulEv kac taksit?
  5. FuzulEv kaç yaşında?
  6. Fuzul ev kaç şubesi var?
  7. FuzulEv kaç yıllık şirket?
  8. FuzulEv Kac yildir var?

FuzulEv den nasıl ev alınır?

Başvurunuzu çağrı merkezimizi arayarak, başvuru formunu doldurarak veya E-Şube üzerinden başlatabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizin yardımıyla size en uygun modeli seçip sisteme dahil olabilirsiniz. Başvuru formunu imzaladıktan ve Organizasyon Ücretini yatırdıktan sonra sistem aktifleşir.

FuzulEv ne iş yapar?

Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlıyor.

FuzulEv kime ait?

Peki, Fuzulev kimin? Fuzulev'in bünyesinde yer aldığı Fuzul Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal'dır. Fuzul şirketler grubu bünyesinde bulunan Fuzul Otomotiv 1992 yılında faaliyetine başlamıştır.

FuzulEv kac taksit?

FuzulEv güvencesiyle ev sahibi olmayı tercih edenler, FPK sistemi ile 100 bin TL değerinde bir eve günde 14 TL ödeyerek 240 aya varan vadelerle tamamen faizsiz, peşinatsız ve kredi ödemeleri olmaksızın sahip olabiliyor.

FuzulEv kaç yaşında?

Fuzulev Hakkında Fuzulev ilk defa 1992 yılında otomotiv sektöründen başlayarak faaliyete geçmiştir.

Fuzul ev kaç şubesi var?

Türkiye genelinde 108 şubesi ile hizmet veren Fuzulev, 2021 yılı ilk beş ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

FuzulEv kaç yıllık şirket?

Şimdi ise isteyen herkesi FUZULEV sistemi ile faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyoruz. Siz de 27 yıllık Fuzul güvencesiyle kurulan FuzulEv sistemine katılın,kendi evinizde oturmanın keyfini yaşamaya başlayın.

FuzulEv Kac yildir var?

Fuzulev ilk defa 1992 yılında otomotiv sektöründen başlayarak faaliyete geçmiştir. Kısa bir süre içerisinde Çekilişli Ev ve Otomobil Kampanyası organizasyonlarında yer alan firmaların arasında kendine sağlam bir yer bulan Fuzulev, sektörde genişleyerek farklı alanlara da yelken açarak hizmet skalasını genişletmiştir.