Bursa minibüs saatleri sabah kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Bursa minibüs saatleri sabah kaçta başlıyor?
  2. Mudanya minibüs kaçta açılıyor?
  3. Bursa Yenişehir dolmuşları nereden kalkıyor?
  4. Kestel minibüsleri saat kaça kadar çalışıyor?
  5. Görükle minibüsleri kaçta başlıyor?
  6. Demirtaş minibüsleri nereden geçiyor?
  7. Mudanya minibüsleri yasakta çalışıyor mu?
  8. Bursa merkezden Yenişehir Havaalanına nasıl gidilir?
  9. Yenişehir e hangi otobüs gidiyor?
  10. Görükle dolmuşları kaça kadar?
  11. Cumalıkızık dolmuşları nereden kalkıyor?
  12. Görükle minibüsleri nereden kalkıyor?
  13. 19 C nereden geciyor?
  14. Bursa Mudanya minibüs ne kadar?
  15. Bursa cumartesi otobüsler çalışıyor mu?

Bursa minibüs saatleri sabah kaçta başlıyor?

DEMIRTAŞ - KENT MEYDANI minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:45'da bitiyor.

Mudanya minibüs kaçta açılıyor?

ORGANIZE SANAYI - MUDANYA minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:50'da bitiyor.

Bursa Yenişehir dolmuşları nereden kalkıyor?

Araçlarımız Bursa Terminali 95 No'lu perondan kalkış yapacaktır. Yolcularımıza duyurulur. Yolcularımızın Dikkatine!

Kestel minibüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

KESTEL AKTARMA MERKEZI - YENIŞEHIR, Kestel içindeki Kestel Minibüs Durağı adresine giden ilk Minibüs / Dolmuş. 09:40 civarında durur.

Görükle minibüsleri kaçta başlıyor?

GÖRÜKLE MINIBÜSLERI minibüs / dolmuş hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? GÖRÜKLE MINIBÜSLERI minibüs / dolmuş hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 10:07'da başlar.

Demirtaş minibüsleri nereden geçiyor?

Yön: Demirtaş Duraklar: 49 Yolculuk Süresi: 43 dk Hat Özeti: Kuzey Minibüsleri Kalkış Durağı, Gençosman, Gazi Cd., Beşyol-2, Beşyol, Yeni Yalova Yolu, Metro-Koçtaş, Bursa İl Müftülüğü, Özdilek, Orman Bölge, Buttim, İstanbul Cd., Asmerkez, Tofaş 1, Tofaş 2, Terminal, Mustafa Karaer Cd., Mustafa Karaer Cd. 2, Gül Sokak, ...

Mudanya minibüsleri yasakta çalışıyor mu?

Mudanyadan Yenimahalle istikametine ilk aracımız 07:00 yasak başlamadan önce son aracımız 08:30 olarak güncellenmiştir. NOT:15:00 dan itibaren bütün araçlarımız gece 00:00 a kadar hizmet vermeye devam edeceklerdir.

Bursa merkezden Yenişehir Havaalanına nasıl gidilir?

Belediye Otobüsleri Bursa şehir içi ulaşım sisteminin en önemli toplu taşıma aracı olan belediye otobüslerinin 80 numaralı hattı şehir merkezinden aktarmasız olarak Bursa Yenişehir Havalimanı'na ulaştırıyor.

Yenişehir e hangi otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Yenişehir Mahallesi yakınından geçiyor: 122H, 132H, E-10.

Görükle dolmuşları kaça kadar?

GÖRÜKLE MINIBÜSLERI minibüs / dolmuş Saatleri
GünÇalışma Saatleri
Perşembe10:07 - 10:17
Cuma10:07 - 10:17
Cumartesi10:07 - 10:17
Pazar10:07 - 10:17
3 satır daha

Cumalıkızık dolmuşları nereden kalkıyor?

Güzelyalı İskelesi'nden 1/GY Burulaş otobüsüne binerek Bursa şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Kent Meydanı durağında indikten sonra kısa bir yürüyüşle Cumalıkızık'a giden minibüslere ulaşabilirsiniz.

Görükle minibüsleri nereden kalkıyor?

GÖRÜKLE MINIBÜSLERI (Minibüs) GÖRÜKLE MINIBÜSLERI minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Küçük Sanayi / Görükle Minibüsleri Yönü olup son durağı Çaylı / Mirzaoba Yönü durağıdır. GÖRÜKLE MINIBÜSLERI (Küçük Sanayi > Görükle / Çaylı), her gün çalışıyor.

19 C nereden geciyor?

19/C otobüs Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri 19/C otobüs hattı (Millet Mahallesi), Çekirge Devlet Hastanesi / 19c Yönü konumundan başlayıp 1.Marmara Sk. 1 konumuna gidene kadar 66 duraktan geçiyor. 19/C otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 06:40'da çalışmaya başlıyor ve 21:00'da bitiyor.

Bursa Mudanya minibüs ne kadar?

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aralık ayı toplantısında alınan karara göre, Mudanya-Bursa ve Güzelyalı-Bursa minibüsleri yüzde 12,5 oranında zamlanarak 4 liradan 4,5 liraya çıkarıldı. Yeni tarife 11 Şubat itibariyle yürürlüğe girdi.

Bursa cumartesi otobüsler çalışıyor mu?

BURULAŞ'tan yapılan açıklama şöyle: -Cumartesi ve Pazar günleri uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında otobüs seferlerimiz Pazar günü tarifesine göre, BursaRay seferlerimiz ise seyreltilmiş olarak hizmet verecektir. T1 (İpekböceği) Tramvay hattı ise hafta sonları hizmete kapatılacaktır.