Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kaç yıl?
  2. Erzurum eczacılık kaç yıl?
  3. Atatürk Eczacılık ne zaman açıldı?
  4. Çukurova eczacılık kaç yıl?
  5. Eczacı kaç yıllık?

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kaç yıl?

---- Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Avrupa Birliği standartlarında, Bologna sürecini tamamlamış 5 yıllık lisans programı, yüksek lisans/doktora programları, araştırma-geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.

Erzurum eczacılık kaç yıl?

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz. Haberimiz Erzurum ilimizde yer alan Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tercihi yapmayı düşünen öğrencilerimize rehber olacaktır.

Atatürk Eczacılık ne zaman açıldı?

Fakültemiz ülkemizin 8. Eczacılık Fakültesi olarak 1997 yılında kurulmuştur. Şu anda mevcut 10 anabilim dalında 40 öğretim elemanı ile değerli bir akademik personel kadrosuna sahiptir.

Çukurova eczacılık kaç yıl?

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Eczacı kaç yıllık?

Eczacılık Fakültesi'nden mezun olan eczacılar mesleğin her alanında klinik eczacı olarak da görev yapmaktadırlar. Beş yıllık öğrenimleri sonunda Eczacılık Fakültelerinden mezun olan eczacılar, serbest eczacı olarak kendi eczanelerini açabildikleri gibi, ecza depoları da açabilirler.