Melih Erdem kimle sevgili?

İçindekiler:

  1. Melih Erdem kimle sevgili?
  2. Zuhal Topal la Melih kim?
  3. Melih Abuaf evli değil mi?
  4. Oha Diyorumdaki Melih kaç yaşında?
  5. Oha diyorum Melih nereli?
  6. Melih Abuaf ispanyol mu?
  7. Oha diyorum kimin kanalı?

Melih Erdem kimle sevgili?

Gaye Yılmaz, Melih Erdem'in eşidir.

Zuhal Topal la Melih kim?

İlk olarak Esra Erol ve Zuhal Olcay'da gördüğümüz Melih Erdem şimdide Tik Tok fenomeni olarak karşımıza çıkıyor. Tekirdağ'da yaşayan ve asıl mesleği kuaför olan ünlü sosyal medya fenomeni, 1995 doğumludur.

Melih Abuaf evli değil mi?

Denediği birçok girişimin ardından Ersan Özer ile birlikte Mediakraft Turkey şirketini kurdu. Melih Abuaf, 2013 yılından beri Mediakraft Türkiye'de Ülke Yöneticisi ve Video İçerik Üreticisi görevlerini üstlenmektedir. ... Melih Abuaf, birçok videoda da söylediği gibi evlidir.

Oha Diyorumdaki Melih kaç yaşında?

Melih Abuaf 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Melih Abuaf, 500 yıl önce İspanya'da Osmanlı Devletine göç eden bir aileye mensuptur.

Oha diyorum Melih nereli?

Melih Abuaf 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Melih Abuaf, 500 yıl önce İspanya'da Osmanlı Devletine göç eden bir aileye mensuptur. Soyisminin Türkçe olmamasının sebebi ise budur.

Melih Abuaf ispanyol mu?

Melih Abuaf 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Melih Abuaf, 500 yıl önce İspanya'da Osmanlı Devletine göç eden bir aileye mensuptur. Soyisminin Türkçe olmamasının sebebi ise budur. Koç Ünivertesitesi İşletme mezunu, internet girişimcisidir.

Oha diyorum kimin kanalı?

- Melih Abuaf: Şaka bir yana, ekip işi bu. Mart 2014'te Mediakraft'ı kurduk. Haziran gibi “Oha Diyorumkanalı açıldı.