Trendyol Cüzdanım nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Trendyol Cüzdanım nedir ne işe yarar?
  2. Trendyol Cüzdanım nasil kullanilir?
  3. Trendyol cüzdan en az kaç tl yüklenir?
  4. Trendyol Cüzdan limiti nedir?
  5. Trendyol cüzdan indirimi nasıl kullanılır?
  6. Trendyol gel al 10 TL Nasıl Kullanılır?
  7. Trendyol cüzdanla nasıl ödenir?
  8. Trendyol Üyelikten nasıl çıkılır?
  9. Trendyol cüzdanım 50 TL indirim nasıl kullanılır?
  10. Trendyol cüzdanım 25 TL indirim nasıl kullanılır?
  11. Trendyol cüzdanıma Aktar ne demek?
  12. Yemek Sepeti cüzdan nasıl kullanılır?

Trendyol Cüzdanım nedir ne işe yarar?

Trendyol cüzdanım, alışveriş için belli oranda yükleme yapılarak ödeme gerçekleştirilen bir yöntemdir. Kredi kartı ya da banka kartına belli bir miktarda para yükleyerek yapılan alışveriş ödeme sistemidir.

Trendyol Cüzdanım nasil kullanilir?

Hesabım>Trendyol Cüzdanım sayfasına tıklayarak cep telefonu numaranızı yazınız. Size gelen tek kullanımlık onay kodunu da ilgili alana girerek "Onayla" butonunu tıklayarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Trendyol cüzdan en az kaç tl yüklenir?

Bu sebeple Trendyol Cüzdan hesabınıza 750 TL'ye kadar dilediğiniz miktarda para yükleyebilir, paralarınızı tekrar banka hesabınıza aktarmak istediğinizde kolayca geri çekebilirsiniz.

Trendyol Cüzdan limiti nedir?

Trendyol cüzdanı 750 TL ile sınırlıyor. Hadi yükleme sınırlamasını anladık, sepeti de 750 TL ile sınırlamamızı istiyor. Yani alacağınız ürün 900 TL ise ve 750 TL cüzdan paranız var ise hiç niyetlenmeyin üstünü ne yükleyebilir ne de başka bir kartla tamamlayabilirsiniz.

Trendyol cüzdan indirimi nasıl kullanılır?

Cüzdanınıza 5 TL'de sizin eklemeniz ardından ödemeyi sadece cüzdanızla yaparak size tanımlanmış indirimi kullanabilirsiniz.

Trendyol gel al 10 TL Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanabilirim?
  1. Siparişinizi oluştururken size sunacağımız Gel Al noktalarından birini seçin.
  2. Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştığında size e-posta ve sms ile bilgi verelim.
  3. Siparişinizi 3 gün içinde size gönderdiğimiz SMS'te yer alan bilgilendirmeyi takip ederek Gel Al noktasından alın.

Trendyol cüzdanla nasıl ödenir?

Ürünleri sepetinize eklediniz ve ödeme aşamasına kadar geldiniz. İşte bu son ödeme aşamasında “Ödeme Seçenekleri” yazan yerin hemen altında “Trendyol Cüzdanım” ibaresini seçerek ödemenizi gerçekleştirebileceksiniz. Ödeme onayı verdikten sonra SMS ile telefonunuza bir onay kodu gelecektir.

Trendyol Üyelikten nasıl çıkılır?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol sekmede yer alan "Kullanıcı Bilgilerim" kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan sayfanın sağ üst kısmında bulunan "Hesabımı Kapat" seçeneğine tıklayarak devam edin.

Trendyol cüzdanım 50 TL indirim nasıl kullanılır?

Trendyol 50 TL indirim kuponu nasıl kullanılır bilgisi sizin daha verimli alışveriş yapmanızı sağlar. İndirimi kabul eden bir mağazaya giriş yaptıktan sonra istediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz ve “sipariş özeti” bölümünde bulunan “indirim kuponu/kodu” alanına yazmanız yeterlidir.

Trendyol cüzdanım 25 TL indirim nasıl kullanılır?

Örneğin cüzdanınızda 20 TL indirim kodu tanımlanmış varsayalım, fakat alışveriş sepetinizin toplamı 25 TL ise maalesef cüzdanla ödeme seçeneğini çıkmaz. Cüzdanınıza 5 TL'de sizin eklemeniz ardından ödemeyi sadece cüzdanızla yaparak size tanımlanmış indirimi kullanabilirsiniz.

Trendyol cüzdanıma Aktar ne demek?

Trendyol Cüzdanım, yeni geliştirilmiş olan hızlı ödeme yöntemidir. Yani alışveriş esnasında sepetinize ürünleri ekleyip ve her defasında tekrar tekrar kart bilgilerinizi girmenizi gerektirmez.

Yemek Sepeti cüzdan nasıl kullanılır?

Yemeksepeti.com'a girdiginizde sol menüde, uygulamalarda ise ana sayfada yer alan “Cüzdan” linkine tiklayarak, Cüzdan sayfasina ulasabilirsiniz. Bu sayfada bakiye yükleme isleminizi ilk defa yaparken, 4 haneli bir Cüzdan Sifresi olusturmaniz istenecektir.