Transparan sabun ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Transparan sabun ne işe yarar?
  2. Transparan ve keçi sütü sabunu nasıl kullanılır?
  3. Gano şeffaf sabun nasil kullanilir?
  4. Ganosoap nedir ne için kullanılır?
  5. Keçi sütü sabunu beyazlatır mı?

Transparan sabun ne işe yarar?

gano soap Transparent Soap / Şeffaf Sabun / Tekli Sabun Cildi nemlendirir, daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm sağlar. Cildinizi tazeler, sağlıklı bir renk kazandırır. Saçlarınızın güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır.

Transparan ve keçi sütü sabunu nasıl kullanılır?

Keçi sütü sabunu nasıl kullanılmalı? Keçi sütü sabununu aslında doğrudan klasik sabunu kullanabileceğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Cildiniz için uygulayacaksanız hem cildinizi hem de sabunu ıslatın ve çok bastırmadan, sabunu dairesel hareketlerle cildinize uygulayın.

Gano şeffaf sabun nasil kullanilir?

Gano sabun kullanmak isteyenler sırası ile; ellerini temiz bir şekilde yıkamalıdır, eller ıslakken sabun köpürtülmeye başlanmalıdır, suyla temas olmadan köpürtülen sabun yüze uygulanmalıdır, sabunun uygulanmasından sonra yirmi dakika bekletilmelidir, bekleme süresi kullanımla birlikte artırılmalıdır, bekleme süresi ...

Ganosoap nedir ne için kullanılır?

Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, nemlendirir, bakımını yapar. Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. SEDEF, EGZAMA, SİVİLCE, AKNE ve iltihaplı cilt problemlerinin giderilmesinde özellikle önerilir.

Keçi sütü sabunu beyazlatır mı?

"Keçi sütü sabunu cildi bir ton beyazlatıyor, cilt ve yüz lekelerinin giderilmesinde kullanılıyor. Asıl faydası budur. Nemlendirici özelliği vardır. Cildi kurutmaz, yumuşak tutar.