Sefirin kızı nda kimler oynuyor?

İçindekiler:

  1. Sefirin kızı nda kimler oynuyor?
  2. Sefirin kızı yeni oyuncu kim?
  3. Sefirin kızının konusu nedir?
  4. Sefirin Kızı Baristan Bey kimdir?
  5. Sefirin kızı Dudu kimdir?
  6. Sefirin kızı dizisi hangi köyde çekiliyor?
  7. Sefirin Kizindaki hala kimdir?
  8. Mavi'nin eski kocası kimdir?
  9. Sefirin kızı Engin Akyürek kaç yaşında?
  10. Sefirin Kızı İlayda Ildır hangi rolde?
  11. Sefirin kızı Milas'ta nerede çekiliyor?

Sefirin kızı nda kimler oynuyor?

Ana karakterler
Canlandıran oyuncuKarakterBölüm
Doğukan PolatYahya Efeoğlu1-52
Hivda Zizan AlpElvan Efeoğlu1-52
Cemre ÖktemZehra Kavruk1-52
Erdal KüçükkömürcüGüven Çelebi1-52
9 satır daha

Sefirin kızı yeni oyuncu kim?

'Sefirin Kızı' dizisine Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle veda etmesinin ardından yerine gelen isim Tuba Büyüküstün oldu.

Sefirin kızının konusu nedir?

Sefirin Kızı dizisinin konusu şöyle: “Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler.

Sefirin Kızı Baristan Bey kimdir?

Mustafa Ferit Aktuğ, yılında Adana'da doğdu. 42 yaşındaki Ferit Aktuğ dizi, film ve tiyatro oyuncusudur.

Sefirin kızı Dudu kimdir?

doğumlu olan İlayda Ildır 23 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Bilinen tek dizisi Söz dizisidir. Söz dizisinde Nazlı karakteri ile Albay Erdem'in kızı Ataş Acar'ın nişanlısı olarak çok önemli bir karaktere hayat vermiştir.

Sefirin kızı dizisi hangi köyde çekiliyor?

İLK BÖLÜMLER KARADAĞ'DA ÇEKİLDİ Seferin Kızı dizisinin ilk bölümü Montenegro olarak da bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Son yıllarda yabancı turistlerin oldukça ilgisini çeken eşsiz güzellikteki Montenegro'da yapılan çekimler sonbahar yağmurlarının da etkisiyle izleyenlere görsel bir şölen yaşattı.

Sefirin Kizindaki hala kimdir?

Sefirin Kızı oyuncu kadrosu dikkat çekerken Zerrin Sümer, Sancar'ın halası olarak dizinin kadrosuna katıldı. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Zerrin Sümer çeşitli televizyon yapımlarında görev alırken, özel tiyatrolarda çalışmıştır. Peki Zerrin Sümer kimdir?

Mavi'nin eski kocası kimdir?

Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Sefirin Kızı dizisinde, Mavi'nin eski eşi olan Sedat diziye giriş yapacak. Diziye girişinden hemen sonra ise adeta dengeler değişecek.

Sefirin kızı Engin Akyürek kaç yaşında?

39 yaşında () Engin Akyürek/Yaş

Sefirin Kızı İlayda Ildır hangi rolde?

Şimdilerde Sefirin Kızı'nın Dudu'su olarak hayatımıza giren oyuncu İlayda Ildır, geniş hayran kitlesiyle dikkat çekiyor, başarılı performansıyla gelecekteki önemli projelere ışık tutuyor.

Sefirin kızı Milas'ta nerede çekiliyor?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı, Milas başta olmak üzere Bodrum ve İstanbul'un çeşitli noktalarında çekiliyor. Daha önce Milas'ta bağlı Boğaziçi, Güllük, Meşelik gibi mahallelerde çekilen Sefirin Kızı, son çekimlerini Milas'taki kapalı cezaevinde sürdürüyor.