Nüfus Müdürlüğünden randevu nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Nüfus Müdürlüğünden randevu nasıl alabilirim?
  2. Kimlik Randevu icin hangi numara?
  3. Isim değişikliği için randevu nasıl alınır?
  4. Adres değişikliği için randevu nasil alinir?
  5. Adres değişikliği için randevu almaya gerek var mı?

Nüfus Müdürlüğünden randevu nasıl alabilirim?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr/ web portalı üzerinden ya da Alo 199 numaralı Çağrı Merkezinden randevu alınır.

Kimlik Randevu icin hangi numara?

İşlemlerini hızlı şekilde gerçekleştirmek isteyen kişiler telefon üzerinden randevu alabilmektedir. Telefondan randevu alan kişiler işlemlerini randevu gününde hemen gerçekleştirmektedir. Kimlik, pasaport ve sürücü kimlik işlemleri için nüfus müdürlüğü numarası 199'dur.

Isim değişikliği için randevu nasıl alınır?

Nüfus Müdürlükleri artan bu taleplere karşı var gücüyle çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın yaşanan bu yoğunluktan daha az etkilenmesi ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için internet üzerinden randevu.nvi.gov.tr adresine giriş yaparak ve Alo 199 hattını arayarak randevu almaları yararlı olacaktır.

Adres değişikliği için randevu nasil alinir?

sorusunun ardından pek çok kişi nüfus müdürlüğü randevu alma işlemini de sorguluyor. İsterseniz https://randevu.nvi.gov.tr/ adresinden online olarak randevu alabilir, ya da ALO 199'u arayabilirsiniz.

Adres değişikliği için randevu almaya gerek var mı?

Bu sorunla karşılaşan vatandaşların nüfus müdürlüğüne gelerek işlemlerini yaptırması gerekmektedir. Nüfus müdürlüklerince yapılacak kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport ve diğer işlemlerde ise Alo 199 ya da www.nvi.gov.tr internet adresinden randevu alınması gerekiyor.