Papara Kart Nereden satın alınır?

İçindekiler:

  1. Papara Kart Nereden satın alınır?
  2. Papara aylık ücret kesiyor mu?
  3. Papara Black kart nereden alınır?
  4. Papara Black kart para kesiyor mu?
  5. Papara nereden alınır?
  6. Papara kart kimler alabilir?
  7. Papara aylık kaç TL çekiyor?
  8. Papara Black Card kaç TL?
  9. Papara komisyon alıyor mu?
  10. Papara nasıl bir kart?
  11. Papara hangi bankalardan para çekilir?
  12. Papara para alıyor mu?
  13. Papara karta en fazla kaç TL yüklenir?
  14. Papara Black Card ne kadar sürede gelir?

Papara Kart Nereden satın alınır?

PAPARA KART NEREDEN ALINIR? Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir.

Papara aylık ücret kesiyor mu?

Papara CardKart satın alma ya da program üyelik ücreti, aylık/yıllık aidat yok. Papara Card ile ATM'den para çekme500 TL üzeri ve yurtdışı işlem ücretleri için detaylara göz atabilirsin. İlk 500 TL 5 işlem sonrasıÜcretsiz para çekme hakkını toplam 5 işlemde kullanabilirsin.

Papara Black kart nereden alınır?

Papara Black Card nasıl alınır? Papara Black Card isme özel basılan bir kart. Dolayısıyla mağazadan gidip almanız mümkün değil. Papara'ya kayıtlı müşteriler uygulama üzerinden talep edebiliyorlar.

Papara Black kart para kesiyor mu?

Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. Aylık kart ücreti alınmaz. Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz.

Papara nereden alınır?

Diğer ödeme araçlarını ve banka kartlarını kullanabildiğin her yerde Papara Card'ını da kullanabilirsin. Tüm Papara Card'lar gibi Papara Black Card da dünyanın her yerinde geçerlidir. İster yurt içinde ister yurt dışında ister fiziki ve ister internet üzerinden yapacağın alışverişlerde kartını güvenle kullanabilirsin.

Papara kart kimler alabilir?

Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır....Papara'ya Özel İndirimler.
NetflixYoutube PremiumExxen
CarrefourSAArmutKunduz
Yolcu360Teknosaİstegelsin
GittigidiyorN11VOI Coffee
2 satır daha

Papara aylık kaç TL çekiyor?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM'lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir.

Papara Black Card kaç TL?

Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. Aylık kart ücreti alınmaz. Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz. TS Papara Card'ını 10 TL ödeyerek satın alabilirsin.

Papara komisyon alıyor mu?

tarihinden itibaren Papara aracılığıyla gerçekleştirilecek yatırma ve çekme işlemlerinde 10.000,00TL'ye kadar olan tutarlar için %1 komisyon uygulanacak olup, en fazla 100TL + KDV komisyon tahsil edilecektir.

Papara nasıl bir kart?

Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır. Master Card altyapısı ile hizmete sunulan kart tüm dünyada kullanılabilir. Papara kart kullanıcılarından kart ücreti, kullanım ücreti veya kart aidatı tahsil etmez.

Papara hangi bankalardan para çekilir?

Papara'nın anlaşmalı olduğu bankalar şu şekildedir;
  • QNB Finansbank.
  • Garanti BBVA.
  • Yapı Kredi Bankası
  • Vakıfbank.
  • Akbank.
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Ziraat Bankası
  • İş Bankası

Papara para alıyor mu?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM'lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir.

Papara karta en fazla kaç TL yüklenir?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.

Papara Black Card ne kadar sürede gelir?

Merhaba, Papara Black Card'ın basımı tamamlanıp, kuryeye verildikten sonraki teslim süresi 10 iş günüdür. Yoğunluk durumuna bağlı olarak kartın basım ve kuryeye dağıtım için teslim süresi birkaç gün sürebilir. Kartını en kısa sürede sana ulaştıracağız Paparalı.