Xiaomi orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Xiaomi orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  2. Xiaomi kulaklık orjinallik sorgulama nasıl yapılır?
  3. Redmi telefonun garantisine nasıl bakılır?
  4. Telefonun gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  5. Xiaomi Global ne demek?
  6. Xiaomi kulaklık Redmi Airdots orijinal olduğunu nasıl anlarız?
  7. EarBuds s orjinal mi?
  8. Mi garanti sorgulama nasıl yapılır?

Xiaomi orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Yeni bir Xiaomi telefonu aldıysanız ve şüpheniz varsa kendi sitesinden imei veya seri numarası ile kontrol edebilirsiniz. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi IMEI sorgulandıktan sonra orijinaldir damgası geliyor. Sorguladığım imei Mi 8 Pro 8/128 e ait. Fotoğrafta da görebiliyorsunuz global ve orijinaldir diyor.

Xiaomi kulaklık orjinallik sorgulama nasıl yapılır?

Orjinallik sorgulama için telefonunuzun IMEI numarasına ihtiyacınız var. Bu numarayı telefonun üstünde bulunan kutudan veya telefonu açarak *#06# 'yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Kulaklık ve diğer cihazlar için cihazın seri numarasını yazmanız gerekiyor.

Redmi telefonun garantisine nasıl bakılır?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Telefonun gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır?

e-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasına gidin, Telefonun IMEI kodunu bu sayfaya yazın ve Sorgula'ya yıklayın. Bu sayfada aldığınız bilgiler, cihazın marka ve modeliyle uyuşmalı. Cihazın marka ve modelinin uyuştuğunu görüyorsanız, aynı sayfada bir de kayıt durumunu göreceksiniz.

Xiaomi Global ne demek?

Xiaomi global versiyon, Xiaomi marka telefonunun her ülkede kullanılması için gerekli olan ara yüz geliştirmesine yeterli olarak sahip olması demektir. Bu versiyon sayesinde Xiaomi marka telefon her ülkede sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Xiaomi kulaklık Redmi Airdots orijinal olduğunu nasıl anlarız?

-Kutunun üzerinde Mi True Wireless EarBuds yazıyor. -Kutuyu açınca Warranty Notice başlıklı yazının dışında 170 sayfalık bir kitapçık çıktı. -Şarj kabının altındaki yazılar silik bir şekilde. -Kulaklığın silikonunu çıkarınca herhangi bir seri numarası yazmıyor.

EarBuds s orjinal mi?

---kutudan çıkan belgelere bakın çıkan kılavuz kitabı orjinalde kalın sahtede ince olabiliyor. - çıkan kulaklıkta kulaklığın silikon takılan yerde yazılar bulunuyorsa orjinal bulunmuyorsa sahtedir. - kutudan çıkan kulaklık silikonların paketlerinde other yazıyorsa orjinal eğer cpe yazıyorsa sahtedir.

Mi garanti sorgulama nasıl yapılır?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.